11 ani de la moartea Mălinei Olinescu. Adevărata cauză a morții

moartea Mălinei Olinescu

În urmă cu 11 ani, pe data 12 decembrie 2011, Mălina Olinescu a ales să-și pună capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 6 al blocului în care locuia.

A fost o veste-șoc care a lăsat urme adânci în sufletele apropiaților. Nimeni nu a înțeles de ce fata cu voce de aur și chip de înger a ales să-și pună capăt zilelor.

Mălina Olinescu, fiica solistei Doina Spătaru, s-a sinucis la trei decenii după ce și tatăl ei, Boris Olinescu, a murit în aceleași împrejurări.

La vremea aceea, s-a speculat că Mălina ar fi luat această decizie cumplită după despărțirea de noul ei iubi, Sebastian Truță.

Mălina Olinescu a fost căsătorită între 2000-2007, cu Dan Stesci, compozitor al trupei Compact. Din păcate, au divorțat în anul 2007, iar motivul invocat de bărbat au fost “crizele de personalitate” ale artistei.

Din clipa aceea, Mălina s-a luptat cu depresia și încă de atunci le spunea prietenilor ei că își dorește să moară.
Doina Spătaru a dus-o la Spitalul Elias, unde a fost diagnosticată cu „depresie anxioasă'. Medicii i-au prescris o lungă listă de medicamente, pe care artista evita să le ia.

Mălina Olinescu nu a mai rezistat în faţa durerii sufletești și a dezamăgirilor

La un moment dat, am primit de la Procuratură dosarul anchetei. Știți, atunci la moartea sa, procurorii au venit acasă și au ridicat probe. Au luat telefonul și calculatorul ei și au verificat activitatea sa din acea noapte. Acolo, din convorbirile ei cu Sebi, acel băiat cu care ea era de vreo trei ani, s-a văzut că ei aveau unele discuții.

În raportul de la Procuratură scrie clar că totul s-a întâmplat între 12,30-12,45. Ei bine, în urmă cu cinci minute, ea îi telefonase lui și apoi îi trimisese un mesaj. În sâmbăta aceea, în ziua de dinainte, Mălina avusese o criză puternică și el, iubitul, nu i-a răspuns, așteptând să îi treacă. Este clar că fata mea a trimis acel mesaj, nu încape îndoiala, dar este posibil să-l fi trimis pe fondul medicamentelor.

Un alt lucru important care m-a pus pe gânduri mi-a fost spus de procurorul de caz. Mi-a zis că s-au găsit urme pe balustradă. Nu alte urme, urmele ei, dar urme dinamice. S-au folosit substanțe speciale și așa le-au văzut. Așa că, eu nu pot să zic nici așa, nici așa.

Uneori, înclin să cred ce mi-a spus procurorul, alteori pendulez gândindu-maă că totul se poate să se fi întâmplat pe fondul medicației', a declarat Doina Spataru în urmă cu câțiva ani.

moartea Mălinei Olinescu

De-a lungul timpului, și bunul ei prieten, Călin Geambașu, a declarat că artista s-a sinucis din cauza despărțirii de iubit.

“Era în depresie pentru că nu mai era căutată'

Nu a fost vorba de o sinucidere din motive sentimentale, pentru că a mai trecut printr-o despartire și nu s-a sinucis. Motivul real e că nu mai era căutată și se simțea inutilă, viața ei fiind muzica. E o mare pierdere, pentru că avea o voce foarte buna', declara liderul Compact, Paul Ciuci, pentru cancan.ro

Anchetatorii au găsit sticle goale de vin roșu, șampanie și whisky

Medicamentele au fost găsite în bucătărie. Au mai fost găsite și ridicate ca probe: o sticlă de vin demisec roșu, o sticlă de șampanie consumată mai mult de jumătate și o sticlă de whisky de 500 ml care era în coșul de gunoi care, probabil, fusese consumată sâmbătă', au declarat anchetatorii, citați de ziarul Ring.

Foto: libertatea.ro

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete