10 lucruri pe care doar o adevărată doamnă le știe

machiaj

O adevărată doamnă este mereu o prezență plăcută și stârnește admirația celor din jur, iar o astfel de femeie specială se recunoaște după câteva trăsături definitorii. Iată ce știe o lady despre stil, viață și relațiile cu oamenii din jurul ei:

Despre stil…

Discreția este cheia. O femeie stilată va alege mereu o ținută simplă și de efect. Același lucru se aplică și când este vorba despre machiaj, care nu este niciodată în exces și niciodată de o calitate îndoielnică. Atunci când vei vedea o femeie folosind astfel de produse de make-up, vei recunoaște imediat o doamnă adevărată, care știe să se prețuiască la adevărata valoare.

Calitatea se vede de la depărtare. În locul unui dulap ticsit cu haine și a unei truse de machiaj cu zeci de produse ieftine, ea alege să se ghideze după dictonul „puțin și bun.

Adaptarea la eveniment este imperativă. Nu o vei vedea niciodată făcând piața în stiletto și nici participând la un eveniment important în espadrile. Ea știe mereu cum să se plieze perfect pe specificul activităților la care participă și arată la fel de bine și în pantofi cu toc, dar și în teniși.

Despre viață…

Ambiția face diferența între succes și eșec. În viață apar mereu și obstacole, însă ea știe că nu trebuie să lași o mică nereușită să definească și să oprească drumul către obiectivul propus.

Pasiunea schimbă munca în plăcere. O doamnă adevărată știe că pasiunea pentru profesie este un aspect esențial pentru o viață fericită. În definitiv, profesia ocupă foarte mare parte din timpul unei femei moderne, așa că trebuie aleasă cu multă grijă.

Curajul de a încerca lucruri noi face din zilele monotone unele de ținut minte. Ea știe că atunci când ieși din zona de confort și încerci lucruri noi ai parte de cele mai interesante experiențe.

Instinctul nu minte. Este sigură pe instinctul său și se ghidează după el în orice aspect al vieții, fie că este vorba despre oportunități, relații amoroase, de prietenie sau profesionale.

Despre relații…

Dragostea vine când și de unde te aștepți mai puțin. Ea știe că aceste lucruri nu pot fi programate, așa că nu le organizează, nu le plănuiește, ci le întâmpină atunci când ele vin.

Respectul reciproc este fundația oricărei relații de durată. Relațiile cu cei din jur, indiferent că sunt iubiți, prieteni sau colegi sunt de succes doar atunci când există respect de ambele părți. În caz contrar, ea știe că relația este sortită eșecului.

Oamenii care merită timpul tău te sprijină mereu la greu. O doamnă are în jurul său oameni care sunt cu adevărat alături de ea și nu își consumă energia și timpul cu persoane care nu aduc nimic pozitiv în viața ei. Ea știe să viața este prea scurtă ca să o petreci cu persoane negativiste și care nu îți îmbogățesc existența.

Acestea sunt doar zece dintre lucrurile pe care o doamnă le știe și după care se ghidează zi de zi. Bineînțeles, pe lângă ele mai sunt alte zeci de învățături pe care le adună zilnic despre o mulțime de situații. Tu ce alte lucruri crezi că mai sunt definitorii pentru o adevărată lady?

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda