Zoe Saldana împărtășește secretul ei anti-îmbătrânire: „Asta m-a salvat de multe lucruri”

Zoe Saldana și soțul Marco Perego sunt părinții gemenilor Bowie și Cy, în vârstă de 7 ani, și ai fiului Zen, în vârstă de 5 ani. Actrița a împărtășit secretul ei anti-îmbătrânire.

Zoe Saldana a oferit un interviu celor de la People și a vorbit despre viitorul ei rol în serialul Netflix produs de Reese Witherspoon, From Scratch. De asemenea, aceasta a mărturisit faptul că și-a păstrat tonusul și nu simte că a îmbătrânit datorită copiilor ei.

„Cred că faptul că am copii mă ține departe de multe probleme. Mă culc devreme. Mănânc mai bine. Uneori dorm mai mult. Aveam multe probleme cu somnul. În timp ce, chiar înainte de a le avea, eram adepta politicii muncește din greu, joacă din greu. Și îmi plăcea viața mea așa. Dar simt că a avea copii s-a întâmplat la momentul potrivit pentru mine, pentru că la mijlocul anilor treizeci până la sfârșitul anilor treizeci, începutul anilor patruzeci, te duci la culcare gândindu-te că ești ceva și te trezești simțindu-te cu totul altceva. Și am început să am copii în acea perioadă. Așa că asta m-a salvat de multe lucruri”, a declarat Zoe Saldana pentru People.

Zoe-Saldana-copiiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Actrița din Avatar, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit cum este ca mamă de trei băieți.

„Al treilea trebuia să fie o fiică, dar soțul meu pur și simplu nu dă nici o fată. Aș fi fost grozavă ca mamă de fete”, a glumit Saldana.

Saldana a spus că „se simte atât de bine” ca mamă de băieți, „pentru că asta înseamnă că am ocazia să fiu martoră și să hrănesc cu adevărat un băiețel înainte ca el să se transforme într-un bărbat, și cred că asta este sarcina și pentru noi, mamele”.

Învățându-și fiii să nu se alinieze la stereotipurile de gen, actrița a spus că „a fost o plăcere, deoarece a fost o plăcere să le permiți băieților tăi să fie vulnerabili și sensibili și să nu le permiți să se lupte fizic doar pentru că băieții vor fi băieți, acest tip de termeni nu există în casa noastră”.

“‘Fetița lui tati’ și ‘Băieții mamei’, nu avem așa ceva”, a adăugat Saldana în urmă cu ceva timp. „Soțul meu este tatăl și eu sunt mama, dar suntem amândoi participanți activi la creșterea copiilor noștri și asta este foarte important.”

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete