Andreea Tincu, reacție la remarcile lui Cătălin Botezatu referitoare la ținuta lui Carmen Iohannis la funerariile Reginei: „Cătălin nu este critic de modă”

Andreea Tincu este designerul lui Carmen Iohannis de ani mulți. Aceasta se ocupă, împreună cu echipa sa, de toate ținutele pe care soția președintelui le solicită. În urmă cu câteva zile, mai exact după funerariile Reginei Elisabeta a II-a, Cătălin Botezatu a făcut o scurtă analiză a ținutei Primei Doamne și a explicat câteva aspecte care au ieșit în evidență. Replica designerului nu a întârziat să apară.

Cătălin Botezatu a făcut câteva observații referitoare la ținuta pe care a purtat-o la funerariile Reginei soția președintelui Klaus Iohannis. Acesta a precizat că decolteul rochiei a fost mult prea adânc pentru evenimentul sobru la care a participat.

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai potrivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat', a spus el pentru Click.

Andreea Tincu, designerul Primei Doamne nu a tăcut și i-a oferit replica după ce a explicat că ambele rochii create au urmat indicațiile venite de la Londra.

„În primul rând este o muncă de echipă în spatele oricărei ținute și atunci este cumva supărător să îi vezi și pe ceilalți supărați. Cătălin nu este critic de modă, dar felul cum a pus problema cu poza în față a doamnei Carmen care are un decolteu absolut decent în comparație chiar cu Kate Middleton sau cu alte personalități care efectiv aveau rochiile decoltate și să spui că trebuia să aibă un decolteu mai mic, cât mai mic? Sau că nu are dres transparent că are dres mat, câteva aspecte deranjante și mi s-a părut normal să dau un drept la replică', a spus, pentru Impact.ro, Andreea Tincu.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete