Zodiile de apă, puternic influențate de intrarea planetei Venus în Pești. Previzunile Uraniei

Planeta Venus intră în zodia Peștilor pe 13 ianuarie și va poposi aici până pe 7 februarie. Cei mai mari beneficiari ai acestui tranzit sunt nativii născuți în zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești), care vor avea noroc în plan profesional, financiar și sentimental.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influențele pe care Venus în Pești le imprimă fiecărei zodii.

BERBEC

Venus în Pești are meritul să vă liniștească spiritul și să vă rupă de preocupările cotidiene. Perioada 13 ianuarie-7 februarie este una a evadărilor interioare, a intereselor motivate de o lume superioară spre care aspirați. Până pe 7 februarie, beneficiați de informații venite pe căi subtile și puteți avea tot felul de presimțiri.

TAUR

Venus în Pești introduce, în cazul vostru, o notă de bunăvoință în sectorul relațiilor de prietenie, de amabilitate ori chiar de noroc. Vă veți simți extraordinar de bine în preajma unor persoane care vă susțin, vă admiră sau care, pur și simplu, au calități care vă inspiră încredere.

GEMENI

Tranzitul planetei Venus prin zodia Peștilor aduce un aer binefăcător, destins, în relațiile oficiale. Aceia dintre voi care desfășoară activități cu publicul vor atrage simpatia celor care îi văd și-i aud. Plus de șansă dacă se va pune problema unei numiri sau a desemnării unuia dintre voi la o funcție importantă.

RAC

Tranzitul lui Venus prin Pești va patrona sectorul conștiință, crezuri, idealuri, atașamente, pasiuni superioare, oferindu-vă noi posibilități de manifestare a personalității voastre, în alte condiții decât cele oferite de activitatea profesională curentă. Până pe 7 februarie, veți resimți nevoia de a trăi altfel', mai frumos', prin abordări culturale, morale, religioase, juridice sau psihologice ale unor temeiuri de viață personală.

LEU 

În perioada 13 ianuarie-7 februarie, Venus în Pești vă netezește calea spre o rezolvare corectă și profitabilă din punct de vedere material sau financiar. Totodată, vă va oferi protecție pentru corpul fizic, în caz de accidente sau de situații periculoase.

FECIOARĂ

Venus în Pești favorizează un climat de pace și prietenie, de bună-cuviință sau de bunăvoință față de partenerul de viață sau față de colegi. Până pe 7 februarie, pot apărea o serie de situații favorabile pentru a se naște o colaborare, a semna documente privitoare la o înțelegere. În plus, în această perioadă, vă va fi mai ușor decât de obicei să găsiți argumentele potrivite pentru a dezamorsa niște situații care s-au complicat în ultima vreme.

BALANȚĂ

Tranzitul lui Venus prin semnul Peștilor vă va da numeroase impulsuri favorabile pentru starea de sănătate (să fiți în cea mai bună formă fizică, dar și psihică, să vă refaceți după suferințe, intervenții chirurgicale). Totodată, este posibilă ameliorarea relațiilor de la serviciu, afirmarea profesională sau găsirea unui alt loc de muncă.

SCORPION

Între 13 ianuarie și 7 februarie, Venus traversează semnul Peștilor, amplificând sentimentele și atașamentele. În această perioadă, vă veți exprima emoțiile și dorințele într-un chip convingător și fermecător și veți reuși să smulgeți admirația, iubirea sau încrederea celui vizat de trăirile voastre.

SĂGETĂTOR

Până pe 7 februarie, planeta Venus, aflată în tranzit prin zodia Pești, va accentua chestiunile de familie, predispunându-vă la mai multă blândețe, înțelegere sau compasiune pentru părinții și rudele în vârstă care se confruntă cu diferite probleme.

CAPRICORN

Venus în Pești vă susține, în perioada 13 ianuarie-7 februarie, în sectorul comunicării, mai cu seamă în cel al comunicării orale. Veți avea suplețe în formulările folosite, veți sugera amabilitate și onestitate și astfel veți avea numai de câștigat. Sunt posibile deplasări de scurtă durată care vă vor face o reală plăcere.

VĂRSĂTOR

Venus în Pești influențează, în cazul vostru, sectorul banilor. Unele situații se pot rezolva de la sine, altele doar cu un efort minim din partea voastră. De asemenea, există posibilitatea de a recupera niște bani sau de a câștiga o sumă necesară rezolvării cheltuielilor curente.

PEȘTI

Planeta Venus traversează semnul vostru zodiacal până pe 7 februarie, răstimp în care va influența sectorul personalității voastre. Acest tranzit vă va proteja de riscuri și de pericole sau va diminua considerabil efectele acestora. Contextul astral se va dovedi profitabil negocierilor, discuțiilor pe marginea unui contract sau abordării subiectelor spinoase, iar voi vă veți dovedi mai abili decât partenerii de dialog.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop