Semnificația zilei de naștere. Ce spune ziua în care te-ai născut despre caracterul tău

Vrei să știi care sunt trăsăturile tale comportamentale, talentele ascunse, dar și punctele slabe? Sau poate vrei să afli cum acționezi în relația de cuplu. Răpunsurile le vei găsi, pe toate, aici. Asta pentru că cifrele explică totul! 

Ziua în care te-ai născut se pare că nu este întâmplătoare. Ea ascunde lucruri pe care poate că nici nu le știi despre tine, oricât de bine ai crede tu că te cunoști. Verifică și vei vedea că nu e nicio exagerare. Te recunoști?

1. O FIRE PUTERNICĂ ȘI AMBIȚIOASĂ. Ai o uriașă tărie de caracter și reușești să fii mereu în lumina reflectoa-relor. Te-ai născut cu un spirit dezvoltat de conducător și îți este ușor să depășești obstacole. Dacă pe plan profesional strălucești, în dragoste lucrurile stau la polul opus.

2. SENSIBILĂ ȘI EMOTIVĂ. Intuiția ta depășește cotele obișnuite, motiv pentru care este recomandat să-ți asculți vocea interioară. Pentru că ești o persoană emotivă și sensibilă, evită să mai pui la suflet tot ce auzi. Un pic de indiferență… nu strică nimănui.

3. SIMȚ ESTETIC RIDICAT. Ești o fire visătoare și sociabilă. Ai o imaginație debordantă și uimești prin inteligența ta ascuțită. Poate că de aici și succesul profesional. Încearcă să fii mai disciplinată și organizează-ți cu atenție timpul. Din cauza nehotărârii, haosului și dezordinii pe care le provoci în jurul tău îți găsești cu greu un partener.

4. HĂRNICIE LA COTE MAXIME. Ești un om cu picioarele pe pământ, harnic și organizat. Iubești stabilitatea și lucrurile simple. Depui eforturi considerabile pentru consolidarea relațiilor cu membrii familiei, dar și cu partenerul de viață.

5. EXCENTRICĂ. Urăști banalul și iubești aventura. Grație acestui fapt, schim-bările nu te sperie, ba chiar te incită. Din cauza acestor stări riști să fii o persoană imprevizibilă.Pe plan sentimental îți găsești foarte greu un partener așa cum îți dorești.

6. O PRIETENĂ DE ÎNCREDERE. Ești genul de persoană numai bună de pus la rană, știi să-ți asculți apropiații, să ții un secret și să-i ajuți atunci când au nevoie. Acest talent îți conferă multă popularitate, semn că ceilalți apreciază compania și abilitățile tale înnăscute. Ești o femeie puternică și inspiri încredere.

7.ÎNȚELEAPTĂ. Dumnezeu te-a înzestrat cu o înțelepciune la care alții doar visează. Îți plac lucrurile concrete, seriozitatea și reușești de fiecare dată să te impui. În ceea ce privește compania altor persoane, ești extrem de selectivă.

8. PUTERNICĂ. Nu-i de mirare că cei-lalți te consideră un adversar de temut, chiar redutabil. Ai o personalitate deosebit de puternică, fapt care reiese din felul în care gândești, vorbești și acționezi. Atât pe plan profesional, cât și în drageste, tu ești șefa.

9. EMPATICĂ. Iubești simplitatea, armonia și toleranța. Nu-i de mirare că ești o prezență care se face cu ușurință plăcută, indiferent de cercurile pe care le frecventezi. Calitățile de mai sus îți fac viața mai ușoară din orice punct de vedere.

10. INDEPENDENTĂ. O femeie de nota 10. Știi ce vrei, nu-ți place să depinzi de nimeni, ești perfecționistă și nu te încurci cu lucruri mărunte. Datorită calităților tale, atragi mereu poziții de conducere. În dragoste reușești să întorci situațile dificile în favoarea ta.

11. TEMĂTOARE. Nu ți-ar strica deloc un pic de încredere în propriile forțe. Deși ai face față cu succes unei poziții de conducere, preferi mai degrabă să fii cea care face jocurile din umbră. Nu aștepta mereu să te împingă cineva de la spate ca să iei o hotărâre. Alege să pui piciorul în prag, oricât de dificil ți-ar fi uneori.

12. INTELECTUALĂ. Iubești literatura și ești pasionată de artă. Ai înclinații pentru frumos, dar și calități oratorice demne de invidiat, fapt care te recomandă pentru poziții care au legătură cu creativitatea. Une-ori ai tendința să te victimizezi. Caută să nu-ți mai plângi de milă.

13. ORIGINALĂ. Tocmai pentru că ești o fire originală, creativă și organizată, nu te sperie proiectele complicate, care se întind pe o perioadă mai lungă de timp. Nu de puține ori se întâmplă ca ai tăi colegi de muncă să apeleze la tine. Încearcă să nu mai fii rigidă și perfecționistă. Dacă reușești să depășești aceste două obstacole vei fi mai mulțumită și de viața sentimentală.

14. JOVIALĂ. Oricât de grea ar fi o situație, găsești întotdeauna o soluție. Norocul îți surâde la tot pasul și știi să vezi partea plină a paharului. Ești sociabilă, jovială și iubești relațiile stabile și de lungă durată.

15. AGERĂ ȘI ÎNDEMÂNATICĂ. Dispui de o îndemânare de invidiat care te recomandă pentru o carieră variată și plină de activitate. Loialitatea se numără printre trăsăturile tale de caracter dominante, fiind capabilă de multe eforturi dar și sacrificii, pentru binele celor dragi.

16. RAȚIONALĂ ȘI SPIRITUALĂ. Te atrag filosofia, religia și ezoterismul. Uneori ești prea încăpățânată. Când te îndrăgostești cauți parteneri de încredere.

17. AI CALITĂȚI MANAGERIALE. Vezi lucrurile sintetic, dar te dezavantajează dorința de a controla totul. În iubire esti o mare devoratoare și îți e greu să iei decizii.

18. PERSEVERENTĂ ȘI RANCHIUNOASĂ. Duci la bun sfârșit orice îți propui. Ca minus, nu știi să ierți, iar în amor joci roluri dramatice.

19. EȘTI FOARTE HOTĂRÂTĂ. Faci doar ceea ce vrei tu și ești un om de bază la locul de muncă. Ai ca defect orgoliul și duci iubirea până la sacrificiu.

20. PASIONALĂ. Pui suflet în tot ceea ce faci, dar lipsa de încredere în tine îți dă mari bătăi de cap. Iubirea te face să dăruiești mult și să ceri la fel de mult.

21. NU POȚI TRĂI FĂRĂ OAMENI. Ești sociabilă, isteață și pusă pe șotii. Ai grijă să nu te pierzi în detalii! În amor, ai nevoie de mai multă stabilitate.

22. EȘTI FĂCUTĂ SĂ CONDUCI. Ai abilitatea de a-ți controla foarte bine stările, deci poți fi un bun manager. Uneori, tinzi să fii înfumurată. În dragoste ceri totul sau nimic.

23.SPONTANĂ. Te adaptezi la orice situație. Ca defect, ai de luptat cu nerăbdarea. În dragoste cauți echilibrul efectiv, chiar dacă uneori mai calci strâmb.

24. AI UN SUFLET MARE. Ai calități de gospodină, ești responsabilă și împăciuitoare. Uneori pari prea sensibilă. În iubire adori să-ți arăți sentimentele.

25. STUDIOASĂ ȘI NEÎNȚELEASĂ. După tine, ai învăța toată viața. Respingi restricțiile și preferi munca pe cont propriu. Ești rece și arogantă. Ai o putere mare de atracție, dar ești greu de înțeles.

26. AI SPIRIT NEGUSTORESC. Ești eficientă, ambițioasă, realistă și descurcăreață, dar și sceptică și încăpățânată. Iubirea îți dă dileme: cum să echilibrezi setea de absolut cu menținerea relației.

27. ORGANIZATOARE. Știi să fii autoritară fără să fii dură. Relaționezi ușor și îți place să călătorești. Din păcate, ai tendința de a dezvolta atașamente dăunătoare, de accea ți se pare că nu ești apreciată corect. Fă diferența între partenerul ideal, cel din imaginația ta, și partenerul din realitate.

28. EȘTI UN STRATEG DESĂVÂRȘIT. În viață vei avea de câștigat dacă vei lucra în parteneriat. Ai o minte foarte clară și organizată. Atenție, ai de luptat cu rigiditatea și… cu un destin amoros frământat.

29. VIZIONARĂ. Intuiția ta este ieșită din comun. Te distingi prin acel “ceva” și ai nevoie de atenție. Cu toate acestea ești influențabilă și imprudentă. În cazul tău, dragostea este cu năbădai.

30. SUFLET DE ARTIST. Ești entuziastă, prietenoasă și ai talente artistice. Stările de spirit schimbătoare îți dau mari bătăi de cap. La fel se întâmplă și în dragoste. Nu îți forța norocul.

31. PRICEPERE ȘI HĂRNICIE. Tot ce iese din mâna ta este temeinic, frumos și funcțional. Ai grijă cu tendința de a economisi, riști să devii zgârcită. În dragoste ești fidelă, statornică și profundă.

Citeste si

Care este vibrația anului 2020? Iată cum ne va influența viața acest aspect!

Numerologia – iată cifrele care îți dezvăluie destinul

Autor: Ruxandra Hăbeanu

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop