Zodiile care se vor îndrăgosti în luna iubirii. Își pot găsi sufletul pereche în februarie

Februarie este luna în care accentul cade pe romantism, iar cum în această perioadă iubirea este celebrată de două ori, pe 14 februarie, de Valentine’s Day și pe 24 februarie, de Dragobete, este aproape imposibil să nu simți fluturași în stomac. Anumite zodii se pot îndrăgosti nebunește în februarie și chiar își pot găsi sufletul pereche.

Pentru câteva zodii, februarie va fi cu adevărat luna iubirii și asta pentru că, îndemnate de atmosfera romantică din jurul lor, își vor da frâu liber sentimentelor și vor începe povești de dragoste care au șanse să reziste în timp.

Zodiile care se vor îndrăgosti în luna iubirii

1. Rac

Racii încep luna februarie în forță și nu vor fi nevoiți să aștepte Valentine’s Day pentru a se îndrăgosti. În această lună vor fi preocupați de binele celor din jur și îi vor ajuta pe cei care au probleme să le depășească mai ușor. Acesta este modul în care își pot întâlni sufletul pereche. La început va fi vorba doar despre o prietenie, dar care se poate transforma rapid într-o frumoasă poveste de dragoste.

2. Taur

Taurii știu să se pună în valoare în luna februarie, își vor evidenția latura sexy, iar prezența lor nu va trece neobservată. Nativii acestei zodii au puterea de a seduce pe oricine dacă își propun acest lucru. Chiar dacă vor ieși la mai multe întâlniri până să găsească o persoană pe placul lor, așteptarea nu va fi în zadar. Se vor simți din nou iubiți și apreciați, după o lungă perioadă de timp în care dragostea nu a fost punctul lor forte.

3. Leu

Dacă sunt deja într-o relație, Leii se vor simți mai pregătiți ca niciodată să treacă la un alt nivel și să se logodească sau chiar să se gândească la un copil. În cazul celor singuri, o frumoasă poveste de dragoste poate să înceapă. Leii sunt romantici și puși pe surprize în această perioadă și vor avea șansa să simtă din nou fiorii iubirii, doar că de această dată sentimentul poate fi mai profund decât în mod normal, semn că lucrurile sunt cât se poate de serioase.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce aduce nou Anul Porcului de Pământ? Uite ce persoane vor întâmpina provocări în acest an și ce trebuie să faci pentru a atrage norocul în casa ta

Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șarpelui

Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șobolanului

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop