Ce aduce nou Anul Porcului de Pământ? Uite ce persoane vor întâmpina provocări în acest an și ce trebuie să faci pentru a atrage norocul în casa ta

ce aduce nou Anul Porcului de Pământ

Pe 5 februarie începe Anul Nou chinezesc, 2019 aflându-se sub semnul Porcului de Pământ. Anul Porcului de Pământ vine cu o mulțime de provocări pentru persoanele născute în acest semn zodiacal, chiar dacă anul se anunță unul plin de noroc și bunăstare. 

Ce aduce nou Anul Porcului de Pământ?

Anul Porcului de Pământ începe pe 5 februarie și se va termina pe 24 ianuarie 2020. Experții în astrologie spun că Anul Porcului de Pământ este potrivit pentru a face investiții și că în acest an, banii vor putea fi obținuți cu mai multă ușurință. Cei care își doresc să își schimbe locul de bună au șanse mari ca în acest an să obțină un job mult mai bine plătit. Anul Porcului de Pământ aduce bucurie, pune accentul pe relațiile de prietenie și pe cele de cuplu. Cei care își propun să se implice în proiecte ambițioase pot avea mai multe șanse de reușită în acest an, porcul fiind un simbol al succesului.

Ce trebuie să faci pentru a atrage norocul?

Pentru a avea parte de noroc în Anul Porcului de Pământ, specialiștii chinezi recomandă brățările și figurinele cu porci. În acest an, numele norocoase sunt 4, 6 și 8, iar culorile care vor atrage succesul ca un magnet sunt galben, gri, maro și auriu, potrivit thechinesezodiac.org.

Cei mai norocoși în Anul Porcului de Pământ sunt cei născuți sub semnul calului, bivolului, dragonului și porcului. Ei vor avea un an perfect, atât în carieră, cât și în plan personal.

Ce superstiții trebuie să respecți pe 5 februarie?

Pe 5 februarie începe Anul Nou chinezesc, iar pentru a ține la distanță ghinionul, chinezii obișnuiesc să respecte o serie de superstiții. În această zi nu se spală rufele, nu se face baie pe cap, obiectele ascuțite sunt ocolite, nu se stă în preajma copiilor care plâng și este de preferat ca toate datoriile să fie achitate.

Ce persoane vor întâmpina provocări în acest an?

În Anul Porcului de Pământ, persoanele născute în 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 vor avea parte de o mulțime de provocări și chiar de ghinion, dar vor reuși să își găsească echilibrul rapid și își vor pune ordine în viață, astfel încât noul an să fie unul perfect.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 4-10 februarie 2019

Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șobolanului

Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Boului

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop