Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șarpelui

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șarpelui

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șarpelui începe pe 5 februarie 2019 și se încheie pe 24 ianuarie 2020. Porcul nu este tocmai prieten cu Șarpele. Anul acesta se anunță unul cu provocări pentru tine. Trebuie să fii tot timpul în alertă. Citește prviziunile în detaliu!

Cele mai bune luni ale anului vor fi pentru tine martie, septembrie și noiembrie. Fii foarte prudentă în aprilie, iulie și octombrie.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șarpelui: DRAGOSTE

Anul Porcului nu este cel mai bun an în dragoste pentru Șarpe. Nu sunt cele mai mari șanse de a-ți găsi sufletul-pereche. În cuplu, este mai bine să stați pe loc, să nu treceți anul acesta la nivelul următor: căsătorie, cumpărarea unei case sau un copil. Cu tact și calm, încercările vor trece. Cu neglijență și nebăgare de seamă, pot să apară certuri din orice. Nu neapărat catastrofice pentru relație, dar de mare uzură.

Norocul în dragoste poate fi sporit de culoarea negru și accesoriile ondulate, în cazul femeilor; de accesoriile albe, ovale, în cazul bărbaților.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șarpelui: BANI

Nu risca deloc cu banii anul acesta. Nu da și nu lua cu împrumut. Nu face investiții și nicidecum nu paria și nu juca jocuri de noroc! Vor fi suișuri și coborâșuri, vor fi mici pierderi – mici dacă nu-ți asumi riscuri mari.

Nu cheltui tot ce ai în buzunar, pentru că nu se știe când și cât îți va intra din nou. Dacă reușești să te menții în echilibru și să nu-ți faci datiorii, din luna septembrie, te vei mai relaxa cu banii.

Pentru noroc la bani, plasează un obiect alb sau de cristal în nordestul camerei de lucru.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șarpelui: CARIERĂ

Nici aici nu trebuie să-ți asumi riscuri. Păstrează un profil discret, nu te amesteca în coflictele și intrigile altora, nu duce vorba. Orice gest neinspirat te-ar putea costa. Trebuie să rămâi agreabilă și de ajutor. Cu toată agitația din jur, în cele din urmă, șefii vor remarca pe cine s-au putut baza și cine nu le-a dat bătăi de cap. Și se vor revanșa frumos în cele din urmă.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șarpelui: SĂNĂTATE

Anul acesta vor fi motive de stres și asta va dăuna sănătății tale. Trebuie să găsești orice metodă de a combate stresul. Ceaiuri, sport, meditație, respirație, muzică, sex. Orice weekend petrecut în natură, cu familia, cu prietenii, la pescuit, la sport, cu bicicleta va fi o bienfacere pentru sănătatea ta. Citește cărți de polițiste, vezi filme de aventuri – tot ce te poate antrena și distrage de la motivele de stres. Dar NU recurge la mâncare, la băutură sau la alte compensații nesănătoase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop