Zodiile care au șanse mari să își întemeieze o relație în luna octombrie

zodiile care au șanse mari să își întemeieze o relație în luna octombrie

Luna octombrie vine cu o mulțime de vești bune pe plan sentimental pentru trei zodii. Acești nativi au șanse mari să își întemeieze o relație în octombrie, punând mai mult accent pe viața personală în perioada ce urmează.

Sentimentele puternice și iubirea trăită la adevărata ei intensitate sunt elementele care le vor face viața mai frumoasă celor născuți în zodiile Berbec, Fecioară și Săgetător. Luna octombrie se dovedește a fi o perioadă potrivită pentru ca ei să își întâlnească marea dragoste și, de ce nu, chiar să pună bazele unei relații serioase și care în viitor se poate transforma într-o căsnicie.

Zodiile care au șanse mari să își întemeieze o relație în luna octombrie

1. Berbec

Berbecii își pot găsi sufletul pereche în luna octombrie, chiar dacă acest lucru înseamnă să ofere o nouă șansă unei relații mai vechi și care în trecut nu a mers așa cum se așteptau. Nativii acestei zodii vor avea parte de experiențe intense în următoarea perioadă. Dacă până acum au evitat să înceapă o relație, octombrie este momentul în care își vor da frâu liber sentimentelor, fără să pună prea mare preț pe părerile celor din jur.

2. Fecioară

Pentru Fecioare urmează o perioadă foarte încărcată din punct de vedere sentimental. În luna octombrie, Fecioarele vor socializa foarte mult cu cei din jur, ceea ce înseamnă că pot cunoaște persoane speciale, care să le stârnească interesul și alături de care să trăiască o frumoasă poveste de dragoste.

3. Săgetător

Săgetătorii sunt dispuși să facă sacrificii în această lună pentru ca relația lor să meargă mai bine ca niciodată. Acești nativi își pot întemeia o relație serioasă în luna octombrie, mai ales că vor lăsa de-o parte orgoliile și se vor concentra pe lucrurile care contează cu adevărat atât pentru ei, cât și pentru partenerul de viață.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

De ce nu au zodiile noroc în dragoste. Singurul motiv pentru care relațiile lor nu durează

Cea mai insensibilă zodie. E foarte egocentristă și nu îi pasă de nevoile celor din jur

Cum să-i ghiceşti zodia dintr-o privire

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop