Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Berbec: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Berbec

Luna aceasta vei avea un rol important în viața celorlalți. Însă vei dispune de toată energia necesară, după cum indică horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Berbec. Află previziunile complete!

Patronul tău astral, Marte, este cel care te îndeamnă la acțiune. Vei fi atât de dinamică și de hotărâtă, încât ceilalți vor simți imediat că se pot baza pe tine. Și vor ezita să beneficieze de asta.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Berbec: CARIERĂ ȘI BANI

Nu uita niciun moment să-ți asiguri propriile beneficii din ajutarea celorlalți. Te vei trezi făcând treaba altora. Este adevărat că vei avea capacitatea s-o faci fără mare efort. Dar va fi din timpul tău și, pentru asta, trebuie să fii plătită într-un fel sau altul. Poți să capitalizezi toate aceste acțiuni și, la momentul potrivit, să le aduci în discuție când vei avea ceva de cerut conducerii.

Cum nici banii nu-ți vor lipsi, se vor găsi unii care să încerce să se bucure și ei de banii tăi. Vor încerca să-ți vândă lucruri sau să te pună să investești. Gândește-te bine și amână-i puțin. Acum ești în formă, în entuziasm și s-ar putea să cedezi ușor.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul tău va trăi o lună de vis. Îl vei copleși cu atenții, vei face multe treburi în locul lui și îl vei aproba cu entuziasm, orice ar spune. Fă cumva să nu se învețe așa. Luna viitoare n-o să mai ai aceeași dispoziție și n-o să-ți mai convină. Același lucru și în cazul copiilor, dacă îi ai. Ba chiar avertismentul e și mai imperativ. Copiii se învață foarte repede cu răsfățul și greu îi mai dezveți.

Dacă nu ești într-o relație stabilă, ai grijă ce semnale transmiți. Verva ta și amabilitatea pot fi interpretate ca semne de interes direct. Astfel că, într-o bună zi, te-ai putea trezi cu trei telefoane de la trei indivizi, fiecare dintre ei fiind sigur că i-ai propus o relație.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Ai grijă la excese. Simți că poți duce mult efort, multă mâncare, multă petrecere cu băutură. Pe moment, poți. Dar organismul contabilizează totul. Și, mai spre sfârșitul lunii, îți prezintă nota de plată: capul, stomacul, ficatul… toate, obisite peste măsură.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop