De ce nu au zodiile noroc în dragoste. Singurul motiv pentru care relațiile lor nu durează

de ce nu au zodiile noroc în dragoste

Oricât de mult și-ar dori și oricâte ar face în acest sens, unii oamenii pur și simplu nu reușesc să aibă relații de lungă durată. Experiența de viață, lecțiile învățate din relațiile anterioare, adaptabilitatea te pot ajuta în mare măsură să menții o relație o perioadă lungă de timp. Însă, îți place sau nu, semnul zodiacal sub care te-ai născut are o influență majoră asupra relațiilor tale.

Fiecare zodie are atât puncte forte, cât și puncte slabe. Dacă și-ar cunoaște acele puncte slabe și și le-ar asuma, oamenii ar relaționa mai ușor și ar păstra cu mult mai multă ușurință relațiile. În cele ce urmează, ne vom opri asupra principalelor motive pentru care zodiile nu reușesc să aibă relații de lungă durată.

Iată, așadar, de ce nu au zodiile noroc în dragoste.

BERBEC

Este prea încăpățânat. Berbecul va putea avea o relație de lungă durată în momentul în care va cunoaște ce înseamnă compromisul, în momentul în care va ști să lase puțin de la el și va înțelege că nu deține adevărul absolut. Greu pentru un Berbec, dar nu imposibil dacă-și dorește cu adevărat să nu rămân singur pentru tot restul vieții.

Citește și Ce înseamnă MERCUR RETROGRAD?

TAUR

Este prea comod. Ar vrea o relație, dar nu prea are chef să iasă și să cunoască oameni. Pe de altă parte, ar trebui să înțeleagă faptul că Făt-Frumos nu va veni niciodată să-i bată la ușă. Sfatul nostru este să iasă în lume și să cunoască oameni. Nu trebuie să pronească de la premisa că unul dintre acei oameni va fi partenerul său de cuplu. E bine să încerce doar să-și facă prieteni, iar lucrurile vor evolua de la sine.

GEMENI

Nativul Gemeni este un jucător. Îi place să sară de la o relație la alta, să-și testeze abilitățile de cuceritor. Pe de altă parte, și-ar dori o relație de lungă durată, însă o astfel de relație ar însemna suprimarea abilităților sus-menționate. În ziua în care va găsi persoana de care să se îndrăgostească, va trebui să renunțe la acest joc pe degete al partenerilor.

RAC

Știe să vadă tot ce-i mai frumos în oameni, chiar și în aceia care au un comportament îndoielnic. Ei, bine, da, ăsta este un defect. Pentru că, văzând doar ce-i mai bun în oameni, Racul intră în relații toxice, cu persoane care îl epuizează psihic și îl fac să se îndoiască de valoarea sa. Sfatul nostru este ca acest nativ să continue să caute în oameni calitățile lor, dar să nu se teamă să le descopere și defectele. Este important să aibă răbdare să îi cunoască bine și să nu se teamă să se retragă atunci când atmosfera devine tensionată sau câns are vibrații proaste.

Citește și Zodiile care s-au născut să devină lideri

LEU

Nativii din Leu sunt cunoscuți ca având un nivel al încrederii de sine foarte ridicat. Problema intervine atunci când încep să confunde încrederea de sine cu aroganța. Acești nativi ar trebui să-și amintească faptul că nimeni nu deține adevărul absolut și că puțină modestie, din când în când, nu a făcut rău nimănui.

FECIOARĂ

Este complet dezinteresată de o relație de cuplu. Are tot timpul are priorități. Trăiesc cu impresia că o relație le va distrage atenția de la obiectivele lor majore. Acești nativi au nevoie de o persoană cu adevărat specială, care îi va putea convinge ca obiectivele Fecioarei sunt și obiectivele ei și că îl va ajuta cu tot ce-i stă în putere să-și atingă obiectivele.

BALANȚĂ

Este dificilă și chițibușară. Nativii din Balanță pot respinge un potențial partener din motive dintre cele mai puerile: că nu le place tunsoarea, culoarea părului sau stilul vestimentar. Din genul acesta de motive, ei refuză frecvent să dea o șansă unei persoane de sex opus, refuzandu-și astfel posibilitatea de a o cunoaște cu adevărat.

SCORPION

Scorpionii se aprind repede. Acești nativi văd roșu în fața ochilor și se înfurie instantaneu din motive dintre cele mai puerile. Nimeni nu are cum să reziste prea mult timp în preajma unui butoi cu pulbere. O atitudine mai calmă, mai multă disponibilitate de a înțelege oamenii i-ar putea ajuta pe acești nativi să-și facă o relație de lungă durată.

SĂGETĂTOR

Se teme de angajament. Trecerea de la o aventură la alta și de la un partener la altul li se pare distractivă și interesantă. Însă, pe termen lung, aceasta poate deveni epuizantă și demoralizantă.

CAPRICORN

Prioritatea lui este munca. Capricornii sunt atât de ancorați în activitățile pe care le desfășoară încât nu le mai rămâne timp de socializare. Nu-și oferă șansa să cunoască persoane noi, deși visează în secret la o relație stabilă, la familie, la copii. Atât timp cât nu vor reuși să găsească echilibrul între viața profesională și cea personală, nu vor reuși să intre într-o relație de lungă durată.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop