Zodiacul Chinezesc: Cele patru grupe mari ale prieteniei

zodiac chinezescAceste zodii reprezentate de animale se impart mai departe in patru grupe mari (a cate trei de fiecare) ale prieteniei.

Se spune ca oamenii nascuti sub aceste semne au personalitati si conceptii asemanatoare despre viata.

Asadar, se presupune ca sunt capabili sa se inteleaga bine intre ei. Mai jos sunt cateva exemple despre cum functioneaza aceste relatii:

Provocatorii
Sobolanul, maimuta si dragonul
Daca esti nascut in anul sobolanului, vei avea nevoie de increderea unui dragon. Oricum, cei care sunt dragoni au nevoie de caracterul oportunist al sobolanului si de viclenia maimutei pentru ca dragonii tind sa fie incapatanati. Altfel spus, oamenii nascuti in anul maimutei au nevoie de abilitatea sobolanului si de insufletirea dragonului. Oricine e nascut in acesti ani e o persoana optimista si care stie ce vrea.

Individualistii
Calul, cainele si tigrul
Daca esti nascut in anul calului, esti o pesoana care face planuri si care are nevoie de hotararea unui caine sau de un tigru care sa te aduca cu picioarele pe pamant. In alta ordine, calul e de asemenea nerabdator si are nevoie de seninatatea unui caine sau de aventurile pe care un tigru i le poate oferi. Violentei tigrului i se opune sociabilitatea cainelui. Oricine e nascut in acesti ani tinde sa fie un hoinar, un emotiv sau un impulsiv.

Ganditorii
Sarpele, cocosul si boul
Daca esti nascut in anul boului, esti ferm si ai nevoie de excentricitatea cocosului sau de atractia si tactul sarpelui. Pe de alta parte, sinceritatea cocosului are nevoie de siretenia sarpelui si de hotararea boului. Oricine e nascut in acesti ani are toate sansele sa fie practic, stapan pe sine si persistent.

Conciliantii
Iepurele, oaia si mistretul
Daca esti nascut in anul iepurelui, esti istet si capabil sa tii in frau tendinta oii de a face donatii pentru orice poveste care ii smulge un oftat. Oaia de asemenea il ajuta pe iepure sa isi stabileasca prioritatile in viata. Iepurele este strateg si are nevoie de puterea mistretului si de temperamentul bland al oii. Oricine e nascut in acesti ani este sustinator, modest, deschis si milos.

Text: Oana Racheleanu. Foto: Shuterstock.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Zodiac Chinezesc