Ziua Porților Deschise la DallesGO

Layout 1

Sâmbătă, 17 mai, între orele 12:00-19:00 vei putea să te convingi că investiția într-un curs after work îți va influența în mod pozitiv cariera. Profesorii DallesGO te invită să descoperi culisele celei mai cunoscute școli after work din București și îți stau la dispoziție pentru orice întrebări și sfaturi profesionale!

DallesGO a pregătit un eveniment creat special pentru toți cei pasionați de universul fascinant al industriilor creative și interesați să urmeze unul dintre cursurile atent selectate în portofoliu. Dacă vrei să descoperi cele mai cool opțiuni de a-ți urma pasiunea after work, salvează-ți data de 17 mai în agendă!

Pe lângă selecția celor mai interesante cursuri  din cele mai cool domenii ale momentului, participanții se vor bucura de prezența unora dintre cei mai respectați profesioniști din industria creativă precum Ionuț Staicu, Ioana Mănoiu, Diana Ionescu, Ovidiu Buta, Irina Markovits, Nick Barna, Patrizia Paglieri, Mugur Pătrașcu și alții.

Profesorii DallesGO sunt o prezență spirituală și inspirațională, personalitatea lor dând savoare cursului pe care îl coordonează, ceea ce contribuie semnificativ la atmosfera plăcută și informală din timpul celor 3 luni de cursuri.

Start working on your dream' este mesajul cu care profesorii de top din cadrul școlii after work urmează sa te întâmpine sâmbătă!

Program:

12:00 – Ovidiu Buta (Stilism Avansați), Diana Ionescu (Make-up Avansați)
13:00 – Irina Neac
șu (Design Interior), Oana Moțoi (Hairstyling)
14:00 – Nick Barna(Make-Up), Alex Negrea (Social Media)
15:00 – Ioana Mănoiu (PR), Mugur Pătra
șcu (Comunicare Online)
16:00 – Mihai Musceleanu (Fotografie), Patrizia Paglieri (Cooking)
17:00 – Irina Neac
șu (Design Interior)
18:00 – Ionu
ț Staicu (Fotografie Avansați), Rareș Andrici, Filip Ristovski (Actorie)

++++ surprize extra: candy bar, sesiuni de make-up si fotografie oferite de DallesGO Talents, echipa creativă formată din absolvenții cursurilor, fashiontips & tricks de la cursanții DallesGO Stilism, Garage Sales cu prețuri tăiate până la 50%.

Confirma-ti prezenta si afla toate detaliile despre evenimentul Meet the teachers @ DallesGO pe pagina de Facebook a evenimentului

Intrarea este liberă!

Cursurile DallesGO sunt destinate celor care au program încărcat, dar care nu vor să renunţe la pasiunea lor. Aici gasesti cel mai bun mix pentru dezvoltarea ta personala si profesionala: cei mai experimentati profesionisti si cele mai actuale programe de studiu, alaturi de studii de caz si bune practici din industrie! Scopul DallesGO este sa ofere cele mai performante si interactive cursuri after work din piata tuturor celor care sunt in cautarea unor programe de invatare relevante pentru societatea de astazi, adaptate nevoilor de dezvotare si standardelor profesionale din industrie.

DallesGO dispune de cea mai completă și atractivă ofertă de cursuri after work din Capitală, pregătind de aproape 4 ani viitori profesioniști din domeniile fotografie, stilism și tendințe în modă, make-up, hair styling, PR și comunicare, social media și marketing digital, design interior, actorie și cooking.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete