Jurnal de călătorie: „Zbor de calvar” pentru Andreea Bălan, George Burcea și fiicele lor până în Mauritius

Andreea Bălan, George Burcea si fiicele lor Ella si Clara

De aproape cinci ani, Andreea Bălan (35 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul George Burcea (31 de ani).

Cuplul s-a cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale unui videoclip de-al artistei. Împreună, au două fiice, Ella Maya (2 ani) și Clara Maria (10 luni).

Andreea și George s-au căsătorit anul acesta, cununia civilă având loc pe 10 august, iar cea religioasă pe 15 septembrie.

Jurnal de călătorie: „Zbor de calvar” pentru Andreea Bălan, George Burcea și fiicele lor până în Mauritius

Andreea și George nu au plecat în luna de miere după nuntă, în schimb au ales o destinație exotică pentru începutul anului 2020, Mauritius.

Pentru a ajunge acolo, familia de patru a fost nevoită să călătorească în jurul a 20 de ore cu avionul.

„După lupte seculare, am ajuns în sfârșit în zona de așteptare. A durat o veșnicie să trecem căruțul pe la zona de securitate. Ella nu voia să se dea jos. Clara voia să meargă în brațe.

Ca să plecați cu copiii ( n.r. în vacață), trebuie să ajungeți cu cinci ore înainte la aeroport. Ia bagajul, dă bagajul. Scoate laptele, dă laptele.

(…)

Iubitele mele rezistă eroic. Urmează să zburăm trei ore și jumătate până în Paris, apoi avem o escală de trei ore și încă 11 ore până în Mauritius.

(…)

Tocmai am ajuns în Paris, după un zbor de calvar. Abia așteptăm următorul zbor de 11 ore după ce acest zbor de doar trei ore a fost oribil.

A început frumos. Clărița a dormit în prima parte a zborului și apoi, la coborâre, probabil de la presiune, o dureau urechile și a urlat din toți plămânii. Timp de 25 de minute. Toți oamenii din avion se uitau la noi.”

Noi dificultăți întâmpinate în Paris

Odată ajunși în Paris, Andreea și George au mai întâmpinat o problemă, căruciorul personal nu le-a fost oferit la ieșire, fiind direcționați către o altă zonă specială din care să închirieze unul oferit de aeroport.

Ulterior, după lungi căutări, cuplul a reușit să obțină căruciorul mult dorit. Cum micuțele Ella și Clara sunt foarte apropiate ca vârstă, fiica cea mare a perechii s-a simțit nedreptățită, cerându-le celor doi să aibă și ea un cărucior la fel ca mezina familiei.

„Am aterizat în Mauritius după 11 ore de zbor. Nu voiam să vă arăt cearcănele, dar mi-a luat Elluța ochelarii.

A fost îngrozitor drumul. N-am dormit deloc. Am făcut ture cu Clărița. Elluța a dormit buștean, în schimb Clărița a dormit și nu prea. Mă dor șalele. Mă doare spatele.”

Ajuns acolo, cuplul a fost întâmpinat de o vreme ploioasă, însă, din fotografiile de pe Instagram ale celor doi, vremea pare să se fi îmbunătățit în scurt timp.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Marin își mai dorește un copil pe cale naturală înainte de a lua în considerare varianta adopției

4 generații în aceeași poză. Alături de cine s-a fotografiat regina Elisabeta a II-a pentru a marca începutul anului 2020?

Cameron Diaz, mamă pentru prima oară la 47 de ani! Nu a știut nimeni că actrița așteaptă un copil!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete