4 generații în aceeași poză. Alături de cine s-a fotografiat regina Elisabeta a II-a pentru a marca începutul anului 2020?

regina Elisabeta a II-a 2020

Și-a dorit să marcheze începutului unui nou deceniu într-un mod cât mai original! Alături de cine s-a fotografiat regina Elisabeta a II-a la începutul anului 2020? 4 generații în aceeași poză.

Dacă fanii familiei regale britanice așteptau o fotografie în care să apară toți membrii acesteia, ei bine, regina Elisabeta a II-a a ales o altă modalitate pentru a sărbători începutul lui 2020.

4 generații în aceeași poză. Alături de cine s-a fotografiat regina Elisabeta a II-a pentru a marca începutul anului 2020?

Este fotografia care a făcut furori pe internet! Regina Elisabeta a II-a a decis să sărbătorească intrarea în anul 2020 realizând un portret de familie în care apare alături de prințul Charles, prințul William și prințul George. 4 generații într-o singură fotografie. Suverana apare în fotografie alături de cei 3 moștenitori direcți ai tronului.

Portretul este creația lui Ranald Mackechnie și a fost realizat într-un loc cu o importanță majoră pentru familia regală britanică, mai exact Sala Tronului de la Palatul Buckingham.

“Pentru a marca începutul unui nou deceniu, a fost realizat un portret al Reginei Elisabeta a II-a, prințului de Wales, ducelui de Cambridge și prințului George. Portretul a fost realizat de Ranald Mackechnie in Sala Tronului, la Palatul Buckingham. “, a fost mesajul postat pe contul de instagram al familiei regale britanice.

Nu este pentru prima oară când cei patru se lasă fotografiați în această formulă. Un portret similar a fost realizat în anul 2015 de același fotograf, însă a fost dat publicității în 2016, atunci când regina Elisabeta a II-a a împlinit 90 de ani. Singura diferență între cele două fotografii este aceea că, în prima, micuțul George a fost surprins stând pe mai multe cărți, lucru care nu a mai fost necesar acum.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu regina Elisabeta a II-a, prințul Charles, prințul William și prințul George.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Claudia Pătrășcanu: „Am trăit în minciună, umilinţă şi durere'

Tily Niculae a spus totul înainte să devină mamă pentru a doua oară: Am plâns de nervi că…'

Dana Petrescu, cea mai frumoasă soție de antrenor de fotbal. Cum se întreține?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete