Zanni aruncă bomba: Cine a întreținut relații intime la „Survivor România”: „Sub pătură, în baracă…”

Sezonul acesta al emisiunii „Survivor România' a fost extrem de condimentat cu o mulțime de experiențe inedite. Începând cu traseele complicate pe care le-au avut de parcurs concurenții, continuând cu tensiunile dintre aceștia apărute în camp și terminând cu dezvăluirile spectaculoase după marea finală.

Fiecare concurent care a părăsit competiția a făcut propriile dezvăluiri despre ce s-a întâmplat în Republica Dominicană. Acum a venit rândul marelui câștigător. Zanni a aruncat bomba și a declarat că doi concurenți au întreținut relații intime.

Despre cine este vorba? Zanni susține că între Roxana Ghiță și Musty a fost o relație mult mai apropiată decât cea de prietenie.

„Prea pofticioasă. Îi prea plăceau concurenții de la Survivor. Îi plăcea de mine, eu mă simțeam bine, am crezut că îi plăcea doar de mine. I-a plăcut de Jador, de Culiță. Roxana Ghiță, sub pătură, în baracă, a întreținut relații intime cu Musty. Știe toată lumea. E sută la sută, nu e zvon', a dezvăluit Zanni în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă', potrivit wowbiz.ro.

Declarația lui a ajuns și la urechile Roxanei. Aceasta a răspuns printr-o postare pe contul său personal de Instagram.

„Tot primesc mesaje în legătură cu declarația lui Zanni. Nu vreau să intru într-o polemică cu el, pentru că asta își dorește. Caută atenție. Zanni momentan este ușor frustrat din varii motive și minte tot poporul că este sincer, dar ăsta e de departe adevărul. Nu s-a întâmplat nimic între mine și Musty. De unde ar știi el? A fost în cealaltă tabără. Nu vedeți că minte?', a scris Roxana Ghiță.

De asemenea, Zanni a mai declarat că și în echipa Faimoșilor au avut loc numeroase momente pline de tandrețe. Elena Marin ar fi încercat să se apropie chiar de el, dar și de Cosmin Stanciu.

„Elena Marin s-a dat la mine și la Cosmin. Au fost numai combinatii pe acolo, dar nereușite', a mai mărturisit protejatul lui Alex Velea.

După terminarea emisiunii se pare că s-ar fi înfiripat o frumoasă poveste între Roxana Ghiță și Andrei Dascălu. Invitată în platoul emisiunii „Ștafeta mixtă', Sindy a făcut o mărturisire în premieră.

„Roxana și Andrei sunt foarte frumoși împreună, se potrivesc. Sunt împreună, s-au cuplat la mare', a dezvăluit Sindy.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete