Mirabela Dauer, mărturie emoționantă despre experiența cancerului

La 74 de ani, Mirabela Dauer și-a păstrat energia și entuziasmul care au caracterizat-o întreaga viață. Datorită firii pozitive și a credinței în Dumnezeu, a reușit să treacă peste diagnosticul de cancer la rinichi.

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu', Mirabela Dauer a povestit despre cele mai importante, dar și mai grele momente din viața ei. Unul dintre acestea a fost cel în care a aflat că are cancer. „Și-acum ce facem? Ce urmează să facem', au fost întrebările pe care i le-a adresat medicului, prieten de familie, de altfel.

A urmat o operație de 8 ore, un rinichi în minus, 52 de ganglioni scoși și o intervenție la aparatul urinar.

„Tragedia mare a fost că a fost un cancer foarte agresiv, dar descoperit la timp. Dacă plecam în turneu în America, nu mai eram. La ora asta nu mai eram', a mărturisit artista.

Pe mine mă iubește Dumnezeu

„Nebunia s-a declanșat, a atins vezica și de trei ani de zile ne chinuim cu vezica. Nu mi-a trebuit chimioterapie, dar trei ani de zile am făcut instilații, direct în vezică (n.r. cu un medicament imunostimulator). Am fost la control în iunie și a ieșit foarte bine și merg din nou peste șase luni', a povestit Mirabela Dauer.

Ce a motivat-o pe artistă să-și păstreze intacte optimismul și dorința de a trece peste acest diagnostic?

„Pe mine mă iubește Dumnezeu, că sunt un om bun. N-am nici o altă calitate. N-aș face rău, nu m-aș gândi rău la nimeni. Dacă Dumnezeu mi-ar fi dat mai mulți bani, aș fi ajutat pe toată lumea asta de pe planetă. Îi mulțumesc pentru fiecare secundă pe care mi-o dăruiește și-i mulțumesc că sunt bine'.

Iar în ceea ce privește lecția pe care a învățat-o în toată această perioadă, aceasta a fost a prieteniei: „Mi-am ales cunoștințele, mi-am dat seama că toată viața am fost singură. În rest, au fost relații de conjunctură. Cred că sunt zece persoane care țin la mine. Am fost mâhnită și dezamăgită în ultimii trei ani, cât am fost bolnavă. Nu suport minciuna, și falsitatea, și scârboșeniile astea. Mai bine spun în față ce-am de spus, pentru că așa îți demonstrez că-ți sunt prieten. Te apăr de ce-ar putea să-ți spună alții despre tine', a mai explicat aceasta.

Citește și: Cum arată Petre Roman la 75 de ani?

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete