Zakynthos – insula care nu doarme niciodată

Zakynthos

Un paradis al clubbing-ului și al plajelor rezervate pe timpul serii – petrecerilor tematice, Zakynthos este o destinație care freamătă de voie bună la orice oră din zi sau din noapte, fiind un magnet pentru tinerii în căutare de distracție, din toate colțurile Europei.

Atrași de atmosfera cosmopolită, de posibilitățile numeroase de petrecere a timpului liber, de prețurile accesibile și de peisajele absolut încantătoare, rușii, englezii, polonezii sau romanii includ insula Zakynthos în topul celor mai populare destinații estivale de vacanță.

Încă de la deschiderea sezonului estival Il Fiore di Levante – așa cum a fost numită de venețieni, își deschide porțile distracției organizand pană tarziu în toamnă, petreceri cu DJ cunoscuți, concerte în aer liber, petreceri pe plajă sub clar de lună ori pe vapor pană la ivirea zorilor. La fel de căutate sunt și cluburile și pub-urile tradiționale, unde au loc party-uri la piscină cu spumă colorată sau dansuri tematice.

Laganas – capitala distracției

Dacă ai inclus Laganas pe lista cu locuri de văzut, ba mai mult ți-ai ales cazarea fix în această stațiune, înseamnă că noapțile nu ai de gand să le petreci dormind. Aici se strang turiștii din toate colțurile insulei, pentru că în Laganas se petrece cel mai mult, cel mai bine și în cele mai tari cluburi.

Atmosfera este activă nu doar pe timpul nopții, cand petrecăreții sunt atrași de muzica bună și de cocktail-urile colorate, dar și ziua cand muzica răsuna pe plajele însorite de la tavernele pescărești, unde curios, vei degusta cele mai bune preparate tradiționale.

Dacă vrei să-ți revii după nopțile albe, pornește într-o croazieră spre insulița Marathonissi din golful Laganas, o oază de liniște împrejmuită de vegetație luxuriantă, cu plaje albe. Vei fi mirat odată ajuns aici, pentru că liniștea pare asurzitoare, asta după ce te-ai obișnuit cu forfota stațiunii Laganas. Micul colț de pamant are forma unei țestoase, ba chiar acesta este și paradisul broscuțelor cu carapace din specia pe cale de dispariție Caretta Caretta.

Argassi – petreceri faine pe vapor

Dacă Laganas ți se pare mult prea aglomerată, dar preferi totuși locurile cu viață de noapte acidulată, Argassi poate fi o alegere inspirată. Aflată pe coasta de est a insulei, la poalele Muntelui Skopos, Argassi se bucură de plaje albe cu nisip fin, golfuri turcoaz cu ape cristal, și un centru înțesat de cluburi, taverne și baruri de noapte unde poți dansa pană la răsărit.

Încă de la apusul soarelui, aici te poți îmbarca pe un vas de croazieră, unde poți petrece în stil local în largul Mării Ionice toată noaptea, ba chiar unele boat party-uri ceva mai lungi, includ și răsăritul prins pe mare.

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Zakynthos

Hotel Los 4 Seasonstarife de la 275 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport avion, transfer aeroport-hotel- aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro sau la telefon 021.270.00.99.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta