Xonia suferă de 3 ani de o boală autoimună: „Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor”

Xonia s-a speriat cumplit atunci când s-a trezit cu fața umflată, iar medicii nu știau ce diagnostic să-i pună. După mai multe analize amănunțite, artista a aflat că suferă de o boală autoimună de care nu se va vindeca niciodată.

În urmă cu aproximativ 3 ani, Xonia a trecut printr-o perioadă foarte grea a vieții sale, atunci când medicii au anunțat-o că suferă de o boală autoimună și nu se va vindeca niciodată. Cântăreața a apelat la mai mulți specialiști până a primit diagnosticul și tratamentul corect. Din fericire, boala a intrat în remisie și acum o ține sub control.

„La 30 de ani am fost diagnosticată cu o problemă medicală și viața mea, într-adevăr, s-a schimbat radical. Acel prag a avut părțile lui bune și părțile lui negative. Am trecut prin foarte multe lucruri în ultimii ani, dar de abia aștept acum să împlinesc 33 de ani pentru că se spune că de fapt la 33 de ani ți se schimbă viața. Așa că sunt foarte pregătită.

Se zice că e un număr foarte important, un moment în care multe lucruri frumoase se întâmplă. Acum să vedem', a povestit Xonia pentru EGO.ro

Artista a mărturisit că acum se simte mult mai bine, mai ales că nu mai are fața atât de umflată. „Și psihic sunt foarte bine. Am fost întotdeauna și sunt pozitivă, credincioasă și spirituală. Sunt în cea mai bună formă, din toate punctele de vedere', a continuat aceasta.

xonia-fata-umflataSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

„Acum sunt în remisie pentru prima dată în ultimii 3 ani'

Xonia a reușit să țină boala sub control, însă, din păcate, nu va scăpa niciodată de ea. Fosta concurentă de la „Survivor România' ține și în prezent un regim alimentar, iar uneori are efecte adverse din cauza medicamentelor pe care le ia.

„Acum sunt în remisie pentru prima dată în ultimii 3 ani. Nu pot să mănânc orice, însă cu o dietă echilibrată, acum că sunt în remisie, pot să mănânc niște alimente pe care nu le-am consumat în ultimii ani. Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor pe care le iau, efecte secundare, pentru că asta se întâmplă când iei multe pastile. Ne ajută pe o parte, dar pe cealaltă parte dăunează. Sunt foarte-foarte bine', a mai povestit cântăreața, pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete