Cine este vedeta care își duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime cu ei?

vedeta care își duce iubiții la medicSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Fiecare persoană în parte are anumite cerințe înainte de a se implica într-o nouă relație. Dacă unii vor să afle totul despre trecutul partenerului sau despre familia acestuia, există o vedetă care își duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime cu ei. De ce face acest lucru?

Mel B nu este genul de femeie care să fie convinsă de intențiile unui bărbat după prima întâlnire și asta pentru că, înainte de a trece la nivelul următor, vedeta vrea să afle totul despre istoricul medical al partenerului.

Vedeta care își duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime cu ei

Pentru că nu își dorește să își asume niciun risc atunci când vine vorba despre sănătatea ei, Mel B, fosta membră a trupei Spice Girls, a mărturisit că pentru ca relația cu un bărbat să devină mult mai intimă, acesta trebuie să își facă întâi de toate un control medical amănunțit. Nu doar că este una dintre condițiile pe care le impune, ci vedeta chiar își însoțește iubiții la medic pentru a se asigura că totul este în regulă și că nu există niciun pericol.

Vedeta a dezvăluit că pentru ea siguranța este pe primul plan și că este foarte precaută, ținând tot timpul în geantă un pachet de prezervative, potrivit contactmusic.com, citați de mediafax.ro.

Mama a trei copii, cântăreața în vârstă de 44 de ani, are o relație foarte deschisă cu aceștia, povestind că a abordat subiectul relațiilor sexuale cu fiica ei cea mare, Phoenix, încă de pe vremea când aceasta avea doar 16 ani.

“Mi-a spus că prietenele ei nu avuseseră niciodată aceste conversații cu părinții. I-am spus despre intențiile băieților și am vorbit despre contracepție în detaliu, despre prezervative și despre ce se poate întâmpla atunci când nu le folosești.”, a spus Mel B, conform sursei citate.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mel B.

Foto: profimediaimages.ro

Citește și:

Smiley a recunoscut un adevărat pe care-l știm toți

Probleme în familia Oanei Roman? Comentariul vedetei a pus pe gânduri pe toată lumea: Am rămas doar noi două'

Cum arată dieta Monicăi Bârlădeanu? Uite ce mănâncă vedeta în fiecare zi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete