Wella Trend 2006 – tendinte in moda parului

Real Daydream – Retraieste placerea clipelor magice!

Aroma painii abia scoase din cuptor, ursuletul de plus peste care anii au lasat urme sau sunetul unei melodii familiare ne amintesc momente placute din trecut. Retraim placerea acelor clipe intr-o armonie perfecta cu realitatea cotidiana. Trendul Real Daydream este reprezentarea unui univers fabulos in care suntem in cautarea franturilor de trecut. Mica noastra lume este compusa din obiecte cu ajutorul carora putem pastra, ca intr-un tezaur, amintirea momentelor magice ale copilariei.

Culori, Materiale, Stil: Materiale matlasate, cu imprimeuri pastelate, in relief, trezesc amintirea clipelor de confort si de odihna petrecute acasa duminica dupa-amiaza. Tesaturile venetiene, tricoturile dau materialelor un rafinament de noblete si accentueaza impresia clipelor petrecute intr-un sanctuar.

COAFURA: Accesoriile si produsele de infrumusetare reflecta spontaneitatea rurala; acestea sunt romantice fara a fi kitsch. Culorile parului au un aspect natural – cupru, scortisoara, ciocolata, caramel si blond sarutat de soare. Parul poate fi ondulat sau drept. Intotdeauna pare un pic ciufulit sau nearanjat.

Techno Nature

Cautarea armoniei este o caracteristica esentiala a vietii contemporane. Natura si tehnologia, doua teme majore ale societatii de azi nu mai sunt in conflict una cu cealalta, ci functioneaza simbiotic. Design-ul capata o noua atractie estetica, combinand limbajul autenticitatii si modernitatii. Stilul Techno Nature intruchipeaza simbioza naturii cu tehnologia, reveland esenta: sicul bionic, reflectarea perfecta a naturii.

Culori, Materiale, Stil: Culori pastelate, pure si tonuri metalice invoca imagini ale izvoarelor cristaline, ale picaturilor stralucitoare, seninul cerului si suflul de gheata al vantului. Natura este sursa de inspiratie pentru materiale fluide, cu reflexe. Ultimele colectii de moda urmaresc contururile corpului si creeaza o noua silueta gratioasa, imponderabila. Muselina si voalul se unduiesc aidoma frunzelor in vant, iar tesaturile cu finisaje metalice reflecta stralucirea luminii solare.

COAFURA: Parul este pus in valoare de coafuri ce exprima miscare lenta, imponderabilitate si forme involburate. Tunsorile sunt functionale si usoare precum penele, culorile naturale se reflecta precum perle reci, stralucitoare.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Frumusete