Wella Professionals – tendintele in coafura pentru 2007

 

Wella Professionals a prezentat, in cadrul Galei Wella Professionals, tendintele in coafura pentru anul acesta: Trend Vision 07.

Trend Vision este cel mai important proiect de imagine dezvoltat anual de Wella Professionals. Fiind unul dintre jucatorii principali din lumea modei si hairstylingului, Wella Professionals recunoaste trendurile, le influenteaza si le dezvolta si lanseaza propuneri pentru fiecare an.

Anul 2007 ne aduce o mare libertate in a ne alege si realiza stilul. Trend Vision 07 ne reconecteaza cu lucrurile primordiale, dar si cu indrazneala tineretii. E o lume a elementelor pure, senzuale, a liniilor simple, curate, fluide. Cele patru directii, Nordic Serenity, Rustic Deluxe, Pop Couture si Sensual Intrigue, reprezinta diferite variante pentru un stil plin de viata si culoare, propus de Wella Professionals, expertul in ingrijirea parului.

Click pe fotografie pentru a vedea imaginea marita!

Hairstylist Nick Arrojo

Nordic Serenity
Nordic Serenity exploreaza frumusetea si puterea lucrurilor simple, deschizand un spatiu spiritual in care tehnologiile moderne se pierd intr-o atmosfera calma, inducand impacarea cu mediul inconjurator.

Linii simple, materiale transparente, clipe de liniste… In aceasta atmosfera, tendintele hi-tech sunt reprimate si abandonate in favoarea legilor Zen, menite a ne alina si revigora sufletul. Timpul incetineste. Tacerea devine sugestiva. Contemplam peisaje de vis: cerul intalneste oceanul… o picatura de ploaie loveste suprafata sticloasa a unui lac, iar impactul acesteia se extinde in cercuri din ce in ce mai mari… Tot ceea ce facem conteaza, influentand inevitabil lumea inconjuratoare… Ne pasa de aerul pe care il respiram, de apa pe care o bem, de mancarea pe care o consumam. Devenim mai preocupati de soarta omenirii decat de propria noastra soarta. Cautam minimalismul poetic in materiale transparente si in noile interpretari ale modei.

Cu o feminitate angelica, parul straluceste de puritate si sanatate. Blond rece, deschis, cu straluciri calde. Cu ajutorul culorii, contrastul este diminuat pentru a se obtine un efect de luminozitate uimitoare. Formele sunt moi si fluide. Sectiuni mici sunt taiate scurt pentru a pune in evidenta lungimea, in timp ce alte parti sunt ondulate pentru a accentua zonele drepte ale coafurii.

Hairstylist Nick Arrojo Hairstylist Severine Fluhr-Moralez Hairstylist Severine Fluhr-Moralez
Hairstylist Pier-Guiseppe Moroni Hairstylist Terry Scott Hairstylist Terry Scott
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete