Cum va fi vremea de sărbători

Copii la sanius

Dacă nu mai ai răbdare şi te gândeşti deja la Sărbătorile de iarnă, ne-am gândit că te-ar interesa cum va fi vremea în următoarele trei luni.

Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia și au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

Citeşte şi Avertizare meteo de ploi zilnice, în perioada 24 octombrie – 6 noiembrie

Conform meteoromania.ro, iată cum va fi vremea în următoarele trei luni:

Vremea pe 3 luniVremea de Sărbătorile de iarnă

  • Vremea în Noiembrie: în această lună, temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de cele normale în cea mai mare parte a ţării, posibil mai ridicate, local, în sud şi zona de sud-est. Cantităţile totale de precipitaţii vor fi apropiate de normal în sud-est şi local în sudul României, iar în restul teritoriului vor fi, în general, abundente.
  • Vremea în Decembrie: şi în această lună, temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de normal în cea mai mare parte a României, posibil mai ridicate, local, în sud si regiunea de sud-est. Precipitaţiile lunare vor fi peste normele climatologice, exceptând local estul, nordul şi vestul tarii, unde acestea vor fi apropiate de cele medii.
  • Vremea în Ianuarie: în prima lună a lui 2017, temperaturile medii lunare vor fi apropiate de normalul perioadei în cea mai mare parte a teritoriului. Însă, local, în zona nordică, de nord-vest şi centrală, acestea se pot situa sub media climatologica. Cantităţile totale de precipitaţii vor fi apropiate de normal în est şi zona de sud-est, situându-se, în general, peste normele climatologice în restul ţării.

Citeşte şi Cum să practici sporturile de iarnă fără riscuri mari

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri