Vlăduța Lupău, despre cum i s-a schimbat viața de când a venit pe lume fiul ei: „Aveam nopți pierdute”

Vlăduța Lupău are un program total diferit de când a venit pe lume micuțul Iair. Viața cântăreței s-a schimbat complet de când a devenit mamă.

În vara anului trecut, Vlăduța Lupău aducea pe lume primul ei copil. Artista îl crește singură pe Iair și nu a apelat la ajutorul unei bone momentan. Ea mai are parte de ajutor din partea soțului, dar și din partea soacrei sale.

Acum, vedeta a spus cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă. Dacă înainte obișnuia să se trezească la prânz, pentru că venea obosită de la concerte, acum Vlăduța Lupău este foarte matinală, pentru că trebuie să aibă grijă de băiețelul ei.

„Săptămână frumoasă, dragilor! Vreau să vă spun că niciodată nu m-am gândit eu că lunea dimineața o să mă trezesc eu pe la 7, pe la 8, pe la 9, pentru că eu aveam un program destul de relaxat lunea, mă rog, și în orice dimineață până la 11-12 nu mă trezeam. Bine, asta nu înseamnă că sunt o putoare, pentru că aveam nopți pierdute de joi până duminică-luni. Ei bine, sunt forță, forță nucleară. În viața mea nu m-am gândit că o să se întâmple chestia asta și că o să mi se schimbe într-adevăr viața cu orele acestea de dimineață', le-a spus Vlăduța Lupău fanilor de pe Instagram, potrivit WOWbiz.ro.

Vladuta-Lupau-si-fiul-ei-IairSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Cum a slăbit Vlăduța Lupău după ce a născut

Pe parcusul sarcinii, Vlăduța Lupău a luat în greutate 12 kilograme. Îndrăgita artistă se consideră o norocoasă, pentru că a reușit să scape de kilogramele în plus într-un timp foarte scurt. Interpreta de muzică populară nu a ținut o dietă drastică.

„Într-adevăr, mă mândresc cu faptul că nu am rămas cu multe kilograme în plus, dar pot să spun că am și avut noroc, cred, cu genetica. Am pus 12 kilograme în sarcină, iar primele 8 le-am dat jos în primele zile, până am ajuns acasă', a declarat Vlăduța Lupău pentru VIVA!.

Cântăreața a reușit să scape de kilogramele în plus fără să țină dietă. În primele zile după ce a născut, Vlăduța Lupău a slăbit 8 kilograme. Ea și-a reluat rapid activitatea după ce l-a adus pe lume pe Iair.

„Nu sunt nevoită, și n-am fost niciodată, să țin dietă și regim, pentru că mereu am fost slabă și nici nu exagerez cu mâncarea. Adică cred că apuc să mănânc de două ori pe zi, iar în zilele în care cânt depun mult efort și organismul îmi cere doar apă. Deci asta e dieta… Cânt!', a spus vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete