Irina Nicolae de la ASIA a întrerupt prima ei sarcină, la recomandarea medicilor: „I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru că am rămas întreagă la minte”

Irina Nicolae, care a făcut parte din trupa ASIA și e căsătorită cu omul de afaceri Marius Vizer, a povestit în podcastul lui Cătălin Măruță că a pierdut prima sarcină, acum cațiva ani. A născut prematur, la doar cinci luni, dar fetița s-a stins din viață.

Cu lacrimi în ochi și vizibil emoționată, Irina Nicolae a povestit că înainte să o nască pe Scarlett Maria, fetița pe care o are cu Marius Vizer, a mai avut o sarcină, însă una cu probleme. La cinci luni a născut provocat, însă copilul s-a stins din viață.

„Înainte de Scarlett am mai avut o sarcină, tot o fetiță. Am născut indus, provocat, la cinci luni și o zi, după un travaliu foarte greu. Sunt cazuri foarte rare și nu-i oferi copilului decât o viață…nu se știe cum.

I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru că am rămas întreagă la minte și după ce am ieșit după cele două zile de travaliu, copilul a ieșit cu picioarele în față, m-au băgat imediat în sala de operație de urgență, mi-am dat seama că sunt un caz grav. Fetița mea știe că are o surioară, acolo sus, înger. După această experiență foarte grea pentru noi ca și familie ne-am dat seama că suntem mai uniți decât am fost înainte', a explicat Irina Nicolae, care e stabilită cu familia la Budapesta.

irina-nicolaeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Fiica Irinei Nicolae și a lui Marius Vizer are acum cinci ani. În 2015, Irina Nicolae şi Marius Vizer au organizat o nuntă de vis la Budapesta, Ungaria. Petrecerea a avut loc la Four Seasons Hotel Gresham Palace' din Budapesta, un hotel cu istorie, construit în anul 1906, în prezenţa unor oaspeţi precum Al Bano, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, dar şi prietene de-ale miresei, cum ar fi Valentina Pelinel şi Mihaela Constantinescu.

Pe 2 februarie 2018 a venit pe lume fiica lor, pe care au botezat-o după numele celebrului personaj Scarlett O’Hara, din pelicula “Pe aripile vântului”. Irina povestea că cel de-al doilea nume, Maria, este ales după numele Fecioarei Maria, care i-a ascultat rugăciunile de a avea o fetiță, scrie click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete