Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini, înainte de a rămâne însărcinată cu băiețel. „Mi se pare că este o traumă pentru că te întrebi de ce ție”

Vlăduța Lupău, care e însărcinată în al doilea trimestru, a povestit prin ce clipe grele a trecut. Cântăreața a pierdut două sarcini, însă nu și-a pierdut speranța de a deveni mamă niciodată.

vladuta-lupau-a-pierdut-doua-sarcini-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Vlăduța Lupău și fotbalistul Adi Rus au anunțat de curând că vor deveni anul acesta părinți. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, artista a povestit cu lux de amănunte cât s-a chinuit să rămâne însărcinată. două sarcini a pierdut.

„Ne-am dorit foarte mult acest copil, mai ales pentru că am străbătut mici obstacole. Nu am spus niciodată, dar am avut încă două sarcini care s-au pierdut. Îți dai seama că în urma a acestor două sarcini pierdute ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie minunea asta, să existe. Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva, cum spun doctorii că primele 3 luni sunt critice.

Nu m-am bucurat absolut deloc până nu am trecut pragul de trei luni, până nu mi-am făcut toate analizele din lume, primite și confirmate că totul este în regulă. E o traumă la nivelul oricărei femei chiar dacă mai are acasă 10 copii, chiar dacă nu mai are niciunul sau unul, indiferent. Mi se pare că este o traumă pentru că te întrebi de ce ție. Nu am fugit, am zis că nu a fost să fie', a mărturisit cântăreața.

Acum, Vlăduța Lupău e însărcinată cu primul ei copil, un băiețel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete