Bruce Willis, poză emoționantă alături de familie după diagnosticul de afazie

Bruce Willis a fost fotografiat cu fiicele sale cele mai mici pentru prima dată de când a anunțat că se retrage din actorie după un diagnostic de afazie.

Vedeta a fost surprinsă odihnindu-se în pat cu fiica de 10 ani Mabel și soția Emma Heming Willis. „PJ’S și noul doctor Magic Johnson perfecțiune', a scris ea în postarea în care actorul stătea cu ochii închiși, iar Mabel era între cei doi părinți ai ei, potrivit Hello!.

Ei sunt, de asemenea, părinții lui Evelyn, în vârstă de șapte ani.

Familia lui Bruce Willis, inclusiv fosta soție Demi Moore, a anunțat starea sfâșietoare a actorului la începutul lunii aprilie. Alături de o fotografie a actorului, familia lui a împărtășit un mesaj prin care a dezvăluit retragerea lui din cariera sa de la Hollywood în urma diagnosticului de afazie.

Într-o declarație co-semnată de întreaga familie, Demi a scris:

„Pentru admiratorii lui Bruce, familia împărtăşeşte vestea că dragul nostru Bruce are probleme de sănătate şi recent a fost diagnosticat cu afazia, care îi afectează abilităţile cognitive’, se arată într-un comunicat al familiei. „Prin urmare, Bruce renunţă la cariera care însemna atât de mult pentru el.

Este o provocare pentru familia noastră şi suntem recunoscători pentru dragostea, compasiunea şi susţinerea pe care aţi arătat-o', le-a transmis familia fanilor săi. Mesajul a fost semnat de: Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi Evelyn.

Demi și vedeta Die Hard s-au căsătorit în 1987 și, în cele din urmă, au divorțat în 2000. Ei au trei fiice, Rumer, Scout și Tallulah, care au devenit cu toții adulți cu drepturi depline și împărtășesc o legătură strânsă nu numai cu părinții lor, ci și cu Emma și cele două fiice ale ei mici cu Bruce.

Cei doi au menținut o legătură strânsă de-a lungul anilor, nu numai de dragul copiilor lor, ci și sprijinindu-se reciproc în momente majore și momente sfâșietoare ca acestea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete