Vlăduța Lupău a ales trei perechi de nași pentru fiul ei. Ce artistă îl va boteza pe Iair

Pe 6 august, Vlăduța Lupău a născut un băiețel perfect sănătos. Interpreta de muzică populară a ales trei perechi de nași pentru micuțul Iair.

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, au decis ca fiul lor să fie botezat de trei perechi de nași. Olguța Berbec și soțul ei, Remus, vor fi una dintre perechi. Interpreta de muzică populară așteaptă cu mare nerăbdare să își cunoască finuțul. De asemenea, Olguța Berbec și soțul ei au fost nași de cununie pentru Vlăduța Lupău și Adi Rus.

„Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța, dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus. Așa au ales ei…

Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel', a declarat, cântăreața de muzică populară Olguța Berbec, nașa Vlăduței Lupău, pentru Fanatik.

Vladuta-Lupau-si-fiul-eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Sâmbătă, 6 august, Vlăduța Lupău a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos. Vedeta l-a adus pe lume pe micuț la o clinică privată din Cluj, iar soțul ei i-a fost alături. Numele bebelușului este Iair și are însemnătate biblică. Atât cântăreața, cât și partenerul său sunt foarte credincioși.

Bebelușul a venit pe lume la 1:39 dimineața, are 3200 de grame și 51 cm lungime. Interpreta de muzică populară a postat și o scrisoare emoționantă pentru fiul ei. Iair simbolizează lumina, strălucirea, în special strălucirea lui Dumnezeu. Ziua lui Iair este stabilită la 1 noiembrie, când are loc ziua tuturor sfinților. Iair este acel tată din Biblie care-l roagă pe Hristos să-i reînvie fiica.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete