Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii: „O să avem un…”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din România. Cei doi se bucură de o familie frumoasă pe care și-au întemeiat-o în urmă cu 11 ani.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au o fetiță împreună, dar cei doi se ocupă și de ceilalți copii ai prezentatorului TV dintr-o căsnicie anterioară. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' a fost o adevărată mamă pentru Filip încă de la o vârstă fragedă. Pentru că iubesc foarte mult copiii, cele două vedete au dezvăluit recent că vor fi din nou părinți… spirituali.

Astfel, Cristina Șișcanu le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare că va boteza un băiețel. Cuplu este foarte fericit, deoarece până acum au mai botezat doar fetițe și anume, micuțele Gabrielei Cristea.

„În curând vom fi nași, dar nu de cununie, ci de botez. O să avem un finuț. Aveam doar două finuțe, dar acum vom avea și un finuț. Abia aștept momentul, sunt emoționată. Până acum aveam două fetițe, finuțe, Victoria și Iris, fetițele Gabrielei și a lui Tavi care sunt la rândul lor finii noștri, i-am cununat. Așa este și în cazul Ancăi și a lui Phelipe, suntem nașii lor de cununie și vom fi și nașii de botez ai lui David Liam, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

În urmă cu ceva timp, frumoasa soție a prezentatorului TV a mărturisit că își mai doresc și ei un al doilea copil. Ceea ce i-a împiedicat până acum a fost pandemia. Le-a fost teamă de incertitudinea instalată, mai ales că decizia de a da naștere unui copil implică o mare responsabilitate din toate punctele de vedere.

„Da, ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere. Nu știu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare. E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă. Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maximă’, a declarat Cristina Șișcanu pentru Ciao.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete