Vladimir Drăghia și-a botezat fetița, pe Alegra Nova! Alice Cavaleru a făcut furori cu ținuta ei

Vladimir Drăghia și-a botezat fetița, pe Alegra Nova! Evenimentul restrâns a avut loc duminică, 7 mai, eveniment la care Alice Cavaleru a atras toate privirile.

La aproape opt luni de când a doua lor fetiță a venit pe lume, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au organizat botezul micuței lor, Alegra Nova! Fericiții părinți și toți invitații au mers prima dată la biserică, unde a avut loc creștinarea fetiței.

Vladimir Drăghia și Alice au trăit emoții intense când și-au văzut fetița în biserică, botezată. Și Alaia Zora, fiica lor cea mare, a fost prezentă la eveniment, ea a îmbrăcat o rochie albă. De la biserică, toți s-au îndreptat către locația din Snagov unde a avut loc petrecerea.

În aer liber au sărbătorit Vladimir Drăghia și toți cei prezenți botezul Alegrei Nova. La eveniment, cea care a făcut furori a fost Alice Cavaleru, soția actorului. Ea a îmbrăcat o rochie extravagantă cu buline negre, la care a asortat o pereche de adidași. Și tăticul s-a îmbrăcat deosebit, Drăghia a purtat un costum crem, cu pantofi sport.

vladimir-draghia-botez-alegra-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Ce semnficație are numele fetiței lui Vladimir Drăghia

Fetița cea mică a lui Vladimir Drăghia a fost botezată Alegra Nova, iar cele două prenume provin din limba italiană. Acestea sunt nume rar întâlnite, cu o semnificați aparte. Primul prenume este „Alegra', vine din italiană și înseamnă „vesel', „plin de viață'. Numele „Nova' are aceleași origini, înseamnă „nou' și este legat de apariția unor noi stele pe cer.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete