Vlad Gherman, pe mâna medicilor. Actorul se află în proces de recuperare după intervenția suferită

Vedetele apelează la o mulțime de trucuri pentru a arăta cât mai bine pe micile ecrane. De la banalul make-up până la operațiile estetice, acestea sunt dispuse să plătească orice preț pentru a se simți bine în pielea lor. Vlad Gherman se numără printre acestea.

Dorian Popa, Dima Trofim, Dinu Maxer, Sorin Brotnei de la Akcent sunt câțiva dintre bărbații celebri din România care au ales să-și facă implant de păr. În acest weekend, Vlad Gherman a decis să facă această operație și le-a împărtășit fanilor pe rețelele de socializare o imagine needitată după intervenție. De asemenea, acesta a mărturisit că se află în proces de recuperare și le va povesti în curând acestora cum a decurs totul.

„Da, am facut implantul de păr și de-acum începe procesul de vindecare. La începutul anului, când voi reveni pe Youtube, vă voi arăta cum a decurs tot acest proces!', a scris Vlad Gherman pe Instagram.

Căderea părului este una dintre cele mai importante probleme estetice cu care se confruntă bărbații, iar cea mai bună metodă de a rezolva această problemă este implantul de păr. De-a lungul timpului, această intervenție se făcea folosind grefe în zona de chelie. O dată cu avansarea tehnologiei din ultimii ani, tehnica a devenit mai rafinată, mai frumoasă și mai naturală.

Pentru transplantul de păr sunt folosite două tehnici diferite. Ca urmare a celor două tehnici folosite, se obțin foliculi naturali de păr și are loc un proces natural de creștere a părului. Expertul decide ce metodă trebuie aplicată pentru transplantul de păr.

Factori precum lungimea părului persoanei, numărul de grefe pe care le are și vârsta sa sunt luați în considerare la alegere. Atâta timp cât întreținerea care ar trebui aplicată înainte și după procedură este efectuată, succesul poate fi atins aproape de 100%.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete