Vlad Gherman iubește din nou? Posibila iubită este prietenă cu fosta logodnică

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. După nouă ani de relație, cei doi tineri actori au decis să pună punct poveștii lor de dragoste, iar multă vreme, fanii celor doi au tot sperat că se vor împăca.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au surprins pe toată lumea când au anunțat într-un videoclip postat pe Youtube că s-au despărțit. Ei au explicat la acea vreme că relația lor a ajuns într-un punct în care nici unul dintre ei nu se mai regăsesc. Cei doi au rămas prieteni și colegi de muncă, iar în vară Cristina Ciobănașu a fost văzută cu un nou iubit.

Vlad Gherman a fost întrebat de fani care este părerea sa despre noua relație a fostei logodnice, iar acesta le-a răspuns civilizat și cu multă diplomație.

„Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta', a spus Vlad Gherman acum ceva timp.

Oana MosneaguSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Iată că a venit și rândul tânărului actor din „Adela' să meargă mai departe. Deși nu a confirmat, nici nu a infirmat, le-a dat fanilor de înțeles că s-ar înfiripa o poveste de dragoste între el și nimeni alta decât o altă colegă de platou, Oana Moșneagu. Într-o postare pe Youtube, Vlad le-a răspuns fanilor la curiozități, implicit curiozități legate de o posibilă relație dintre el și Oana.

„Vlad: M-ați întrebat dacă eu și cu Oana suntem împreună, iar acesta este momentul în care o să aflați.(…) M-au întrebat fanii dacă noi doi suntem împreună.

Oana: Hai, Gherman, lasă-mă să dorm.

Vlad: Ok!', a fost dialogul celor doi, fiind într-o pauză de filmare a serialului „Adela'.

Foto: Captură Youtube, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete