Tatăl Andreei Esca, într-o formă de zile mari

Andreea Esca, cea mai cunoscută prezentatoare TV din România, l-a aniversat pe tatăl ei, care a împlinit anul acesta 83 de ani. Mesajul acesteia este pe cât de haios, pe atât de emoționant.
În fiecare an, de ziua părinților săi, Andreea Esca postează imagini cu cei care i-au dat viață. Însă nu doar pozele emoționează, ci și textele care însoțesc aceste fotografii de colecție.
An de an, în ultima zi a lunii octombrie, familia Esca îl aniversează pe tatăl vedetei. Dumitru Esca a împlinit anul acesta 83 de ani, pe care i-a sărbătorit, cum altfel?, alături de familie.

„Azi e ziua celui mai tânăr dintre noi! La mulți ani, Giovanni! 83. Tata e cam tare…', a scris Andreea Esca, iar reacțiile altor persoane publice din România nu au întârziat să apară. Răzvan Fodor, Nicolai Tand, Lavinia Petrea, Andreea Raicu și Mirela Oprișor s-au numărat printre vedetele care au ținut să-i transmită celui mai înțelept membru al familiei urări de la mulți ani.

Andreea Esca: Moșu’ e înțeleptul casei

Și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, nepoata lui Dumitru Esca, i-a transmis la mulți ani lui „moșu'”, așa cum i se spune în familie.

Într-un mesaj mai vechi, citat de www.bzi.ro, Andreea Esca povestea despre porecla tatălui său:

Tata este Moșu acum, cum era și bunicul meu Moșu pentru mine, că așa-s toți bunicii în Ardeal. Iar Moșu e înțeleptul casei pentru copiii mei. Le-a venit și lor rândul să petreacă veri întregi cu el la țară, să asculte povești despre tot și orice există pe lume, să urce pe munte, să meargă la bazin și să adune zmeură. Iarna, i-a dus și pe ei la schi și le-a ținut rândul la schilift. Îi muștruluiște și pe ei că nu citesc destul, că nu fac suficiente exerciții, că stau în poluarea asta din București, și că folosesc prea mult telefonul. Mie îmi pare bine. Că așa i-a mai fost distrasă atenția de la mine și pentru că, cu siguranță, își vor da seama în timp și ei, ce importante au fost momentele petrecute cu el', a mărturisit cu sinceritatea-i cunoscută Andreea Esca.

Parinti Andreea EscaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: De ce și- a dat Cove demisia de la Pro Tv?

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete