Vlad Gherman, doliu în familia sa: „Cu sufletul rupt în bucăți, vă spun…”

Vlad Gherman este unul dintre tinerii actori foarte apreciați de publicul din România. El este foarte activ pe rețelele de socializare și împarte cu fanii săi toate momentele din viața sa, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute.

Recent, Vlad Gherman și-a anunțat fanii că va lipsi o perioadă din social media, deoarece familia lui trece prin momente dificile. Bunica sa a încetat din viață din cauza virusului nemilos care ne-a întors lumea cu susul în jos. El a postat câteva fotografii din care reiese cât de apropiat era de bunica lui și un mesaj în care explică ce s-a întâmplat.

Actorul din „Adela' a mărturisit că totul s-a petrecut destul de repede, plămânii bunicii sale au cedat după o săptămână, aceasta fiind intubată la ATI. Vlad Gherman își încheie postarea de pe Instagram cu un sfat către toți oamenii, indiferent dacă aleg să se vaccineze sau nu.

„Dacă m-ar fi întrebat cineva ce cred eu despre Covid… aș fi spus că nu e așa o mare scofală. Da, sunt triplu vaccinat și da, cred că există virusul ăsta, dar nu mă așteptam să fie atât de nemilos.

Vlad-GhermanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cu sufletul rupt în bucăți vă spun că bunica mea a fost doborâtă de acest virus. S-a întâmplat atât de repede și nu a fost foarte dureros pentru ea, dar a fost devastator pentru noi. În mai puțin de o săptămână plămânii ei au încetat să își mai îndeplinească funcția. Intubată la ATI, sedată, parcă visând ceva frumos, s-a dus lângă bunicul meu și lângă surorile ei. 🙏🏼

Sfatul meu: vaccinați, nevaccinați… aveți grijă de voi și de cei dragi vouă pentru că virusul ăsta e cât se poate de real…', a scris Vlad Gherman pe rețelele de socializare în dreptul imaginilor cu bunica sa.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete