Feyzana, mica stea care a cucerit publicul cu talentul și frumusețea ei

La doar 10 ani, Feyzana a participat la numeroase concursuri și festivaluri muzicale naționale și internaționale. Micuța a fost invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea' unde a cântat o piesă proprie și i-a fascinat pe telespectatori cu talentul și frumusețea ei.

Prenumele ei unic de origine turcă și latină este o combinație dintre „Feyza' și „Ana', iar acesta semnifică grație și prosperitate. Nu mai este nici un secret faptul că tinerii din Republica Moldova sunt extrem de talentați, însă mica vedetă din Chișinău, cântă de la o vârstă la care unii copii abia încep să vorbească. De-a lungul timpului ea a cântat o mulțime de cover-uri care au fost postate pe Youtube și a câștigat milioane de vizualizări.

FeyzanaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Feyzana a lansat și câteva piese proprii, iar acum în 2022 susținută de interpretul din Republica Moldova, EL Radu, și echipa sa din Spania, urcă grandios în topurile muzicale cu piesa „Mai sus'.

Piesa are și un videoclip realizat de Dan Mihai Lupescu în Constanța. Potrivit Libertatea, ideea acestuia „reprezintă o zi din viața unei tinere vedete. Feyzana este înconjurată de prietenii ei, oameni care fac parte din viața ei cotidiană – make up artiști, fotografi, dansatori, stiliști etc., lume care apare fugitiv pe parcursul videoclipului, pentru a arăta viața tinerei vedete atât din fața camerei, cât și cea din spatele ei'.

Feyzana este extrem de populară și în mediul online. Ea se bucură de o comunitate de peste 20.000 de urmăritori pe Instagram și potrivit pozelor postate, mica vedetă are mai multe talente, printre care dansul, teatrul, pictura și modellingul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete