Vlad Gherman, dezvăluiri în lacrimi. Ce i s-a întâmplat actorului?

Vlad Gherman, dezvăluiri în lacrimi. Ce i s-a întâmplat actorului?

De când s-a despărțit de logodnica sa, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman este extrem de sensibil, iar fanii au observat imediat tristețea din ochii lui. Actorul din serialul Adela a izbucnit în lacrimi în fața fanilor săi de pe Instagram.

Momentele dificile prin care trece acesta nu au legătură cu Cristina. Vlad a interpretat versurile unei melodii care i-au adus aminte de tatăl său. Potrivit celor spuse chiar de el, mesajul melodiei îl emoționează ori de câte ori o cântă.

„Dacă aș putea să mai am o șansă / O altă plimbare, un alt dans cu el / Aș cânta o melodie care nu se va termina niciodată / Ce mi-ar plăcea să dansez cu tatăl meu din nou', sunt versurile piesei care l-a făcut să plângă pe Vlad Gherman în fața fanilor de pe Instagram.

Vlad Gherman a slăbit enorm după despărțirea-șoc

La doar o săptămână de la despărțire, Vlad Gherman a anunțat că nu îi este ușor în această perioadă și a mărturisit că a slăbit șapte kilograme.

„Am slăbit 7 kilograme. La blocul din spatele meu stă sora mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt puțin cu cortul, adică stau și la ea, am stat și pe la vărul meu. (…) Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine. Ai nevoie de oameni care să-ți ridice puțin moralul și care să te ajute puțin mai ușor peste perioada asta', a mărturisit actorul pe canalul său de YouTube.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete