Iulia Albu, apariție neașteptată pe aeroport. Cum s-a afișat vedeta?

Iulia Albu, apariție neașteptată pe aeroport. Cum s-a afișat vedeta?

Iulia Albu este una dintre cele mai nonconformiste vedete de la noi din țară. Ea reușește să atragă atenția în spațiul public datorită articolelor vestimentare sau ale accesoriilor ieșite din comun.

Mai mult decât atât, fosta soție a creatorului Mihai Albu a fost implicată în numeroase scandaluri cu acesta sau cu alte persoane publice din România aruncând critici acide. Însă de data aceasta nu este vorba despre așa ceva, ci de o aparție neașteptată. Creatoarea de modă a postat pe rețelele de socializare, încă de la primele ore ale dimineții, cu iubitul ei.

Vedeta și-a anunțat urmăritorii că se află în aeroport împreună cu partenerul său. Internauții au rămas surprinși să îi vadă pe cei doi atât de apropiați, ea stând cu bărbia foarte aproape de umărul lui, făcându-și un selfie.

Iulia Albu

Nu mai este nici un secret că Iulia Albu își exprimă foarte deschis părerile, astfel că acum, vedeta și-a spus nemulțumirea vizând faptul că măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii coronavirusului nu sunt respectate de toată lume. Cât despre destinația unde merge cu iubitul ei, fosta soție a lui Mihai Albu nu a pomenit nimic.

„În aeroport nu toate lumea poartă mască. Unii nu poartă deloc, alții peste gură, unii peste bărbie sau în mână. În difuzoare se aude o voce care avertizează că toate zonele aeroportului sunt supravegheate video și te îndeamnă să „semnalezi' orice comportament suspect. Începe îmbarcarea de parcă s-ar da covrigi calzi. (…) Noi așteptăm aici cuminți. Ne îmbarcăm ultimii. Oricum nu ne plăceau covrigii. (…) Mă pregătesc psihic pentru zbor', a scris Iulia Albu la InstaStory.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete