Viviana Sposub s-a mutat. Cum arată noul apartament, care e închiriat și nu are living: „Mă bucur că am foarte multe spații de depozitare”

Viviana Sposub s-a mutat într-un nou apartament cu chirie. Vedeta de televiziune și George Burcea, iubitul ei, au locuit o perioadă în America, însă acum au revenit în România.

Pe rețelele de socializare, Viviana Sposub a anunțat că acum își amenajează lucrurile în noul apartament. Pe TikTok și-a prezentat casa, care nu are living, dar are în schimb două dormitoare. „M-am mutat într-un nou apartament și facem turul! În bucătărie este cu roz și cu mov, exact așa cum este în tot apartamentul. Holul, cu această balerină superbă (n.r. pictură pe unul dintre pereți).

Primul dormitor care este mov. Iubesc să am plante în casă pentru că aduc prosperitate. Și abia aștept să am grijă de noii mei prieteni. Acesta este al doilea dormitor. Apartamentul nu dispune de living, dar pe mine, sincer, nu mă deranjează. Mă bucur că am foarte multe spații de depozitare', a spus Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, pe TikTok, notează Fanatik.

viviana-sposub-apartament-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Fanii au fost curioși și au întrebat-o dacă lui George Burcea îi place noul apartament, însă ea nu a răspuns, nu a zis clar dacă s-au mutat împreună în noua casă. „Săracul George, leșină de la atâta roz. El ce părere are?', a întrebat cineva.

„Eu cred că săracul George nu are nicio părere pentru că nu va locui acolo. ‘M-am mutat, a zis', a răspuns o altă urmăritoare. „M-am mutat sau ne-am mutat?', „Te-ai mutat singură?', au fost alte comentarii.

Viviana Sposub și George Burcea au locuit în America câteva luni

George Burcea a luat-o cu el pe Viviana Sposub la premiera serialului „Wednesday’, în SUA, iar de atunci nu au mai vrut să locuiască în România. Cei doi au început o viață nouă peste ocean. Fostul soț al Andreei Bălan a devenit celebru pe plan internațional, după ce a jucat rolul lui Lurch.

Pe rețelele de socializare, iubita actorului a spus cum este viața în Los Angeles, acolo unde au locuit câteva luni.

„Am locuit în New York timp de 3 luni. De o lună și ceva suntem în Los Angeles. Vreau să vă spun că experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New Yorkul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari.

E orașul care niciodată nu doarme. La orice oră ieșeam în New York aveam ceva de făcut. Aici, în Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată, nimeni nu merge pe jos, ci cu mașina, mă mir că am găsit trotuar, că de obicei merg pe stradă. Am zis să fac în fiecare zi 10.000 de pași, dar deja am obosit’, a spus Viviana Sposub pe Instagram.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete