Viviana Sposub, mărturisiri despre începuturile sale: „Eram singură, într-un cămin”

Viviana Sposub este una dintre vedetele care sunt prezente în mod constant pe micile ecrane. Însă înainte de a deveni cunoscută, aceasta a locuit într-un cămin studențesc și a luptat pentru a-și atinge obiectivele stabilite.

Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, s-a născut la Botoșani. Imediat după terminare liceului, aceasta a venit la București și a muncit din greu pentru a-și îndeplini visele. Iubita lui George Burcea a absolvit cursurile INTACT Media Academy de la Antena 1. Ulterior, a prezentat rubrica Meteo la același post.

La scurt timp, frumoasa brunetă a primit o ofertă de la Pro TV. Ea a făcut parte din echipa emisiunii „Vorbește lumea'. Tot la postul de televiziune din Pache Protopopescu l-a cunoscut și pe George Burcea, amândoi fiind concurenți la „Ferma'.

Un alt proiect major la care a participat Viviana a fost „Bravo, ai stil! Celebrities'. Aici a fost la un pas de a câștiga marele premiu, însă i-au fost deschise alte uși. În prezent, ea prezintă alături de Bursucu și George Tănase matinalul „Dimineața cu noi' de la Kanal D.

De când a ajuns în București, logodnica actorului George Burcea a fost nevoită să se descurce singură. Viviana Sposub a declarat într-un interviu pentru Kanal D care a fost calea pe care a urmat-o în urmă cu cinci ani.

„Cu trenul și cu o singură valiză! Așa am ajuns în București la vârsta de 19 ani pentru a-mi trăi viața de studentă și pentru a-mi construi o carieră. Mi-a fost tare greu la început… Eram singură, într-un cămin din Obor, dar extrem de ambițioasă. Am învățat, am muncit și nu am renunțat la visul meu', a dezvăluit Viviana Sposub, pentru sursa mai sus menționată.

Participarea sa la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities' i-a oferit șansa de a fi îndrumată de cei mai buni designeri din țară. Multe sfaturi primite de la Maurice Munteanu au determinat-o să muncească și mai mult și să-și dorească să facă mulți ani de acum încolo televiziune.

„Am apreciat fiecare sfat, fiecare critică și fiecare laudă din partea juraților. Nu puține au fost momentele în care Maurice a văzut în mine ce e mai frumos și lucrul acesta m-a ajutat să capăt și mai multă încredere în forțele proprii. Îmi doresc să rămân în televiziune în poziția de prezentator, îmi place tare mult să comunic și să îi bucur pe cei de acasă. În același timp, vreau să acord mai multă atenție și energie talentului muzical pentru că simt că așa mă voi simți cu adevărat împlinită pe plan profesional', a mai adăugat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete