Farsa pe care i-o făcea Prințul Philip Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Philip s-a stins din viață la Castelul Windsor în urma unor probleme de sănătate la vârsta de 99 de ani.

Pe măsură ce familia își amintește de acesta, s-ar putea să-și amintească de momentele fericite pe care le-au petrecut cu el, mai ales în timpul vacanțelor de vară la Balmoral.

Într-un documentar de anul trecut, câțiva dintre nepoții săi, inclusiv prințul William, au împărtășit o amintire deosebit de fericită despre o farsă cu mâncare pe care o făcea Philip. Dar se pare că monarhul nu a găsit întotdeauna partea amuzantă.

În documentarul Prince Philip: The Family Remembers, William a dezvăluit cum bunicul său îi convingea pe membrii familiei să țină în mâini un tub de muștar înainte de a scoate capacul.

„Ținea tubul strâns în mâini pentru a sări muștar peste tot. Obișnuia să aibă multe necazuri cu bunica mea pentru că acoperea majoritatea locurilor în care luam prânzul cu muștar', și-a amintit Ducele de Cambridge.

Între timp, ceilalți nepoți ai săi, Peter Phillips și Zara Tindall au povestit și ei pasiunea bunicului lor pentru farsa cu muștar.

În același documentar, membrii familiei regale au vorbit și despre inteligența lui Philip și despre cum a rămas lucid până în ultimele zile ale vieții sale.

Într-un interviu emoționant, fiul său cel mare, Prințul Charles, și-a amintit ultima dată când a vorbit cu tatăl său. Discuția a avut loc cu o zi înainte de a muri la Castelul Windsor.

Charles a spus că l-a sunat pentru a-l întreba ce ar vrea să facă pentru a sărbători 100 de ani.

Prințul de Wales a descris modul în care a abordat subiectul cu tatăl său, îndrăznind să sugereze o petrecere despre care știa că lui Philip nu îi place.

Știind că tatăl său nu auzea foarte bine, el a repetat de câteva ori: „Vorbim de ziua ta! Și dacă va fi o recepție!'

Prințul Philip a răspuns tăios: „Ei bine, trebuie să fiu în viață pentru asta, nu-i așa?'

Charles a spus apoi: „I-am spus: Știam că vei spune asta!'și a adăugat că a fost o amintire fericită, scrie Mirror.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete