Virgil Ianțu, un tată topit după fiica lui, Jasmina

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai șarmanți prezentatori TV. Discret în ceea ce privește relația cu partenera lui de viață, Roxana, profită de orice prilej pentru a-și declara iubirea față de fiica lui, Jasmina.

Aceasta a împlinit de curând 16 ani, motiv pentru care mândrul tată să posteze un mesaj emoționant. „Minunăția asta de fetiță a devenit domnișoara de astăzi, cu suflet bun, plină de zâmbet și dragoste cum e și mama ei. Îți mulțumesc, Jasmina pentru că mă faci zilnic să simt ce înseamnă să fii cel mai fericit tată de fată din lume! La mulți ani!', a scris acesta și a postat două poze cu domnișoara lui. Una, de când era mică, și una recentă, cu cei doi îmbrățișându-se.

Virgil Iantu si JasminaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

De altfel, Virgil Ianțu nu ezită să vorbească despre relația cu adolescenta din viața lui. Acum ceva timp, în cadrul unui interviu realizat de A List Magazine, cei doi au discutat despre plusurile și minusurile relației lor apropiate. „Avem o relație foarte deschisă, putem să vorbim despre majoritatea lucrurilor, știu că are multă încredere în mine și știu și eu că nu spune lucrurile mai departe. Mă ajută să rezolv multe probleme pe care le am', a deschis discuția Jasmina.

„E ceva  mai norocoasă decât am fost noi'

Completările au venit și din partea tatălui: „Eu știu cum eram eu, cât de frustrat că nu pot să zic unele lucruri și nemulțumit de ce-mi impuneau părinții. Ea e ceva mai norocoasă decât am fost noi, cei din generația mea, pentru că, pe vremea respectivă, nu aveai parte de argumentări sau de un parenting sănătos. Era o dictatură, și la nivel politic, dar și acasă. (…) În relația cu Jasmina m-a ajutat foarte mult mama ei, Roxana. Pentru că eu aveam tendința să împrumut acest sistem dictatorial de când era mică, pentru că eu credeam că funcționează', a spus mândrul tată.

Citește și: Fiica lui Tudor de la Fly Project, de-o frumusețe răpitoare

Foto: Facebook Virgil Ianțu

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete