Ilinca, fiica lui Tudor Ionescu de la Fly Project, de-o frumusețe răpitoare

Tudor Ionescu (41 de ani), solistul celebrei trupe Fly Project, împreună cu Anamaria Stancu, fostă prezentatoare TV, formează unul dintre cele mai trainice cupluri din România. Cei doi sunt împreună de mai bine de 15 ani și au o fetiță care va împlini, în curând, patru ani.

Ilinca a pășit pentru prima oară într-un platou de televiziune alături de părinții săi celebri. Micuța domnișoară nu avut deloc trac și a răspuns ca o adevărată vedetă la toate întrebările care i s-au adresat.

„Ilinca este un copil vesel, energic. De obicei, e super ascultătoare și cumințică', a declarat Anamaria Stancu la „Vorbește Lumea'.

Tudor Ionescu 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prenumele micuței provine dintr-un nume biblic al cărui sens este cel de „răspuns al lui Dumnezeu la rugăciunile și necesitățile oamenilor', scrie Spynews.

Începând din toamnă, fetița solistului trupei Fly Project va fi un boboc preșcolar, începând să meargă la grădiniță. Până atunci, încă mai este vacanță și se va bucura de petrecerea de ziua ei de naștere care va fi la începutul lunii august, dar și de un sejur în Bulgaria, alături de părinții ei.

Cum s-au cunoscut Tudor și Ana?

„Eu am dansat în trupa lor vreo doi ani', a povestit Ana, pentru OK! Magazine. „Și de-acolo s-a născut dragostea noastră.'

„Lucrăm într-un business artistic care nu e o corporație, înainte de orice trebuie să fim prieteni.

Pentru că fără prietenie nu legi nimic. Oamenii care lucrează într-un studio, de exemplu, trebuie să se înțeleagă din priviri.

Dar pe lângă chestia asta, există clar o barieră între viața profesională și cea personală pe care am depășit-o cu Ana', a declarat Tudor, pentru aceeași sursă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete