Virgil Ianțu, despre fiica lui Jasmina: „Vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu”

Virgil Ianțu (48 de ani) și partenera lui de viață, Roxana, formează un cuplu de mai bine de 17 ani. Împreună au o fiică, Jasmina, în vârstă de 14 ani.

Prezentatorul TV este un tată implicat în educația fiicei sale. Virgil mărturisește că nu este genul de părinte care să își monitorizeze copilul, ci preferă să aibă încredere, comunicarea fiind foarte importantă pentru el.

Virgil Ianțu, despre fiica lui Jasmina: „Vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu”

„În general, îi explic ce e bine, de ce trebuie să aibă grijă. Vorbim chiar și despre alimentație, despre absolut orice …

Dar și care sunt consecințele în cazul în care nu respectă ce îi spunem. Mergem pe încredere, dar și pe argumentare.

Zilnic trebuie să ne asigurăm că mesajele noastre ca părinți ajung la ea și că le și asimilează, că nu trec pe lângă”, a declarat Virgil Ianțu, pentru Libertatea.ro.

Atât Virgil, cât și partenera lui, Roxana, au reușit să o educe pe Jasmina într-o manieră care să nu o determine pe adolescentă să aibă secrete față de ei.

„E apropiată și de mama ei, și de mine, în aceeași măsură, și suntem norocoși din punctul acesta de vedere, vorbim despre absolut orice.

Nu există subiect tabu, asta înseamnă o comunicare mai bună, pentru că așa am început relația cu ea”, a mai declarat, pentru aceeași sursă, Virgil Ianțu.

„Din clasa a V-a merge singură cu metroul”

Perechea a decis ca Jasmina să aibă libertate și să poată lua singură anumite decizii, pregătind-o astfel pentru a fi independentă.

„Din clasa a V-a merge singură cu metroul, pentru că școala e foarte departe și ar însemna un drum de două ore cu mașina dus-întors, pentru cine o duce.

Dar am învățat-o și cred că trebuie să se întâlnească cu situații în care trebuie să știe să se descurce.

Are 14 ani și de acum, oricât nu am vrea noi, părinții, să controlăm totul, trebuie să-i lăsăm să și greșească și să învețe din greșeli”, a încheiat prezentatorul.

Foto: Instagram

Citește și:

Paula Chirilă, despre a doua sarcină: „Mie îmi plac foarte mult copiii. Îmi doresc să am mulți copii’

Pamela Anderson, siluetă impecabilă la 52 de ani. A încins imaginația bărbaților după ce a îmbrăcat un costum mulat

Prințul Harry și Meghan Markle, relație tensionată cu familia regală britanică: „Nu s-a schimbat nimic, nimeni nu vorbește cu ei…”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete