Viorica de la Clejani și-a schimbat obiceiurile alimentare: „La ora 2 noaptea rupeam frigiderul în două!”

În ultima perioadă, Viorica de la Clejani a slăbit destul de mult și pare a fi complet schimbată. Dacă până acum nu era deloc deranjată de kilogramele în plus, iată că situația s-a schimbat. Cântăreața de muzică de petrecere și-a schimbat radical regimul alimentar din motive de sănătate.

Drept urmare, de ceva vreme, Viorica de la Clejani a renunțat la alimentele nesănătoase și a început să consume în mod regulat un suc natural, care a ajutat-o mult să slăbească. Din cauza activității pe care o are, starea de sănătate a cântăreței s-a înrăutățit, oboseala s-a acumulat, iar nopțile nedormite au avut urmări.

Cum a slăbit Viorica de la Clejani?

Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal', de la Antena Stars, Viorica de la Clejani a dezvăluit ce dietă ține în prezent.

„În ultima perioadă nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu acea sfeclă roșie, un măr, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta. Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viața mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două', a spus Viorica de la Clejani, la Antena Stars.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează un cuplu atât în viaţa reală, cât şi pe scenă. Împreună au doi copii și se bucură de o familie fericită.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Viorica de la Clejani, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Viorica de la Clejani a slăbit și nu s-a operat la stomac! La ce truc a apelat cântăreața

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati