Vin Diesel, de nerecunoscut! A fost văzut în timp ce plimba cu barca în Portofino

Fanii l-au văzut recent pe Vin Diesel pe marile ecrane în ultima versiune a francizei Fast & Furious, care a fost lansată în cinematografe în această vară.

Vin Diesel s-a bucurat de o zi minunată pe apă în Portofino, Italia etalându-și trupul fără cămașă.

Fotografiile l-au surprins pe actorul de 55 de ani, înotând în mare, mâncând și admirând priveliștea în timpul escapadei sale private. Purtând pantaloni scurți de baie negri, Vin nu mai are corpul definit așa cum l-au văzut fanii ani la rând, ci s-a îngrășat extrem de mult.

Franciză legendară

Vin Diesel a fost un element de bază în filmele Fast & Furious de la început, lansând în cele din urmă cea de-a noua tranșă la începutul acestei veri. Mult-așteptatul film a apărut pe ecrane cu un an mai târziu decât se programase din cauza pandemiei de coronavirus. Lansarea filmului a fost amânată de trei ori, potrivit Variety.

Fast and Furious 9 era așteptat să aibă premiera în cinematografe în vara anului 2020, iar apoi datele de lansare pentru 2021 din 2 aprilie și 28 mai au fost, de asemenea, anulate. Filmul îi mai are în rol principal pe Michelle Rodriguez, Helen Mirren, Charlize Theron, Nathalie Emmanuel, vedeta Game Of Thrones, iar în 2019 s-a anunțat că John Cena s-a alăturat distribuției.

Vin Diesel a explicat cum îl onorează pe Paul Walker în filmele „Fast and the Furious'.

„Nu credeam niciodată că voi continua franciza în absența lui. Mereu simt că voi continua franciza în onoarea lui.'

Walker a murit într-un accident de mașină în 2013, la vârsta de 40 de ani. A apărut postum în unele filme, iar fiica sa, Meadow, care a rămas într-o strânsă legătură cu copiii lui Diesel și a mers la premiera „F9'.

Diesel, care și-a numit fiica Pauline după Walker, spune că munca la aceste filme a fost o experiență uimitoare, deoarece i-a permis să fie înconjurat de oameni care au devenit mai mult decât simpli colegi de muncă.

„Aceasta este în cele din urmă adevărata binecuvântare, să lucrezi cu oameni pe care îi iubești', a spus el.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete