Vin cu fructe de catina

Ingrediente:

  • 1 kg fructe de catina;
  • 1,5 kg zahar;
  • 5 litri de apa.

Se pun intr-un vas de sticla fructele zdrobite, peste care se toarna apa fiarta si racita si zaharul. In vederea grabirii fermentarii, se recomanda sa se adauge si drojdie de vin. Se lasa 15-20 zile, apoi se decanteaza in sticle.

Recomandat in anemie, tulburari de digestie, lipsa poftei de mancare, scaderea imunitatii.

Vezi şi înghețată de cătină – un deliciu răcoritor, cu multe vitamine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Retete diverse