Victor Socaciu, ultima dorință înainte de a trece în neființă: „Sper să vă facă să visați la…”

Decesul lui Victor Socaciu a luat prin surprindere întreaga țară. Artistul și-a găsit sfârșitul într-un spital din Capitală, unde se afla internat de o lună suferind de diabet și având probleme grave cu rinichii.

Victor Socaciu se afla internat într-un spital din București de mai bine de o lună, însă starea sa de sănătate nu era deloc încurajatoare. Artistul în vârstă de 68 de ani s-a stins din viață mult prea devreme, lăsând multe lacrimi și suflete îndurerate în urma lui. Acesta a avut chiar și o ultimă dorință înainte ca boala să se agraveze și a împărtășit acest lucru cu fanii săi de pe rețelele de socializare.

Victor Socaciu a cântat în premieră la Deva, pe 7 noiembrie, o piesă care încă nu avea titlu. Cântărețul de muzică folk le-a cerut fanilor de pe rețelele de socializare să-i sugereze un titlu, însă din nefericire s-a îmbolnăvit grav și nu a mai apucat să facă acest lucru.

„Un cântecel care nu are încă un titlu (poate îmi sugerați voi), pe care l-am cântat pentru prima oară pe 7 noiembrie la Deva, sper să vă facă să visați la o iubire totală și curată precum sufletul copilăriei!', a scris Victor Socaciu pe Facebook.

Artistul s-a confruntat în ultimul an cu o mulțime de probleme de sănătate. A fost infectat cu Covid-19, iar plămânii săi au fost extrem de afectați. Cu toate acestea, luptător din fire, Victor Socaciu și-a revenit și a urcat din nou pe scenă.

Minunea nu a ținut prea mult, iar problemele de sănătate au reapărut, mai ales că acum ceva vreme acesta fusese supus la un transplant de rinichi. Luni, 27 decembrie, o stea a muzicii folk din România s-a stins din viață după o lună petrecută în spital, iar acum familia se pregătește să-l conducă pe ultimul drum.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete