Toni Grecu vrea să revină în televiziune după ani de zile de la succesul „Divertis”: „Au existat propuneri, dar eu nu răspund decât la acele propuneri care corespund și propriilor așteptări”

Toni Grecu a avut un program special de Crăciun, la Kanal D. La fel se va întâmpla și de Revelion, la același post de televiziune. Într-un interviu pentru Libertatea el a recunoscut că și-ar dori să aibă din nou propria emisiune la TV. A avut și multe propuneri, dar nu l-au convins.

„Au existat propuneri, dar eu nu răspund decât la acele propuneri care corespund și propriilor așteptări, ceea ce este un lucru firesc pentru oricine. Am fost în ultimii trei ani implicat mai mult pe zona de online, de comedie online, atât că producător, cât și ca artist. Am fost interesat să fac tot felul de proiecte, de la infotainment până la scheciuri online. Au fost proiecte care au funcționat bine și foarte bine.

Dar televiziunea este, din punctul meu de vedere, peste mediul online, este o altfel de implicare. Este un mecanism mult mai sofisticat care te implică într-o formă mult mai puternică decât internetul. În online poți, cu un telefon în bucătărie, să îți faci propria emisiune. Nu este simplu nici acest lucru, dar programele de divertisment implică un efort financiar, echipă, public; infrastructură pe care numai o televiziune puternică ți-o poate oferi.', a spus el pentru Libertatea.

toni-grecu-in-televiziune-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Se știe că alături de doi colegi al a înființat grupul umoristic Divertis. Se întâmpla în 1981, când să faci umor era ceva mai complicat. Au succes rapid în țară, susțin multe spectacole, mai ales după Revoluție. Talentul lor a fost recunoscut rapid, căci și în străinătate au fost chemați, chiar și în Canada. Au apărut și la televizor, prima dată la TVR, apoi la Pro TV, mai apoi la Antena 1. Și au urmat ani în șir de emisiuni TV, până când Divertis a dispărut de pe micile ecrane.

Întrebat despre umorul din ziua de azi, el a declarat: „Practic pandemia ne-a schimbat viața, fără să exagerez, și cheful de a râde, din nefericire. Trăim un moment foarte dificil, eu personal îl traversez cu greu, pentru că este o combinație de panică, de frici, mai ales de boală, și de frustrări pentru că nu mai poți să faci lucrurile care erau absolut normale până acum doi ani. Nu te mai poți întâlni cu prietenii, nu mai poți socializa, nu mai poți merge la teatru sau film fără să porți masca. Înainte, râsul era normal, oamenii râdeau de orice. Acum este mai complicat.

Încercăm prin cele două programe pe care le facem pentru Kanal D, în pandemie, „Show în Târgul de Crăciun' și „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021, să găsim o rețetă de râs adaptată la contextul pe care îl trăim acum. Subiectele pe care le abordăm sunt legate de marile probleme ale societății; vaccinarea, distanțarea socială, restricțiile, fricile, panicile. Încercăm să facem haz de necaz, într-un context cu totul și cu totul nou. Dacă reușim să găsim un strop de umor și să reușim să râdem pe seama acestor probleme grave care ni se întâmplă, înseamnă că am rămas sănătoși la cap'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete