Victor Slav, mai aproape de o nouă familie alături de iubita lui

Victor Slav, mai aproape de o nouă familie alături de iubita lui

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi au divorțat, deși deveniseră părinții unei fetițe de scurt timp. Viața lor a luat-o pe căi diferite, însă pentru totdeauna vor avea o preocupare comună.

La începutul anului 2021, fostul soț al Biancăi a postat o fotografie alături de noua sa iubită, semn că relația este serioasă și au planuri mari de viitor. Acum a venit rândul iubitei sale să posteze pe rețelele de socializare o imagine care i-a pus pe gânduri pe fani.

Cei doi se iubesc atât de mult, iar relația lor este atât de bine închegată încât se pare că sunt pregătiți să devină părinți în curând. Dovada stă într-un colaj foto în care un cuplu este prezentat în mai multe etape ale relației, iar în cele din urmă apare și un bebeluș, motiv pentru care fanii au început să-și pună întrebări dacă nu cumva frumoasa iubită a lui Victor Slav îl va face tată pentru a doua oară.

Victor Slav a declarat acum mult timp că nu îi place să-și afișeze viața în public. El a fost în atenția publicului extrem de mult atunci când a fost într-o relație cu Bianca Drăgușanu și cu Anda Adam, însă nu mai vrea să-și expună relațiile. Acest lucru este evident, mai ales că prima imagine cu cei doi a apărut în spațiul public după un an de relație. Cu siguranță, dacă ar apărea un bebeluș în viața lor, Victor Slav nu l-ar expune.

„Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit', a declarat Victor Slav în urmă cu ceva timp.

În ceea ce o privește pe Sofia, dragostea și atenția pe care o primește micuța este dovadă clară a faptului că Victor Slav și-a dorit foarte mult un copil. Acesta postează pe rețelele de socializare ori de câte ori prinde ocazia imagini cu micuța jucându-se împreună și petrecând timp de calitate.

„Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă', a mai mărturisit prezentatorul TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete